USPON DO SLAVE

Kći Machine Gun Kellyja tvrdi da javnost vidi samo jednu njegovu stranu

Life in Pink još nije dobio datum izlaska, a trailer će biti dostupan za streaming vrlo brzo.

Američki reper Machine Gun Kelly (32) odlučio je dokazati svima da je više od punk rockera u novom Hulu dokumentarcu Život u ružičastom. Prvi trailer za nadolazeći film izašao je u četvrtak, a prikazao je privatni život pjevača putem kućnog videa te intervjua s njegovom kćeri Casie i prijateljem Travisom Barkerom.

"Cijeli mi se život promijenio u posljednje dvije godine, a kamere su snimale..." napisao je MGK na Twitteru uz poveznicu na trailer.

Isječak počinje Kellyjem (pravim imenom Colson Baker) koji pred kamerama šeta ulicom rodnog Clevelanda gdje ga sustižu sjećanja. Upravo je tu kuća u kojoj je snimio svoj prvi glazbeni spot, ali i gdje su se dogodile neke zastrašujuće stvari.

"Na mene je uperen pištolj upravo ovdje, a ja sam pomislio: ‘Hoćeš li to učiniti dok mi je kći u autu?‘", pita se Baker u filmu.

Trailer nastavlja pratiti njegov uspon do slave, tijekom kojeg kaže da je "svu bol prenio u glazbu".

"Devedeset posto mojih obožavatelja sluša me zbog boli u kojoj se pronalaze u mojim tekstovima", kaže pjevač.

Unatoč njegovom uspjehu s albumima poput Tickets to My Downfall 2020., u isječku se vidi da je Kelly ostao polarizirajuća figura u medijima jer u jednom trenutku, poražen, rekao da se osjeća kao da ga "svijet mrzi".

"Ljudi govore takve stvari o mom tati, ali vi vidite samo jednu stranu", kaže njegova 12-godišnja kći Casie.

U jednom trenutku njegov prijatelj i suradnik Barker hvali glazbu koju su zajedno stvorili, a Kelly također postaje emocionalan govoreći o svom ocu koji je umro 2020.

"Gledao sam dugo svog oca kako pati. Posljednji put kad sam ga vidio sam mu priznao: ‘Toliko te volim i tako mi je žao što u ovom životu nismo živjeli zajedno. U sljedećem ćemo to napraviti bolje", rekao je.

image

Megan Fox i Machine Gun Kelly

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

U traileru je nakratko prikazana njegova zaručnica Megan Fox koju je zaprosio u siječnju nakon više od godinu dana veze, a brojni obožavatelji jedva čekaju dokumentarac koji će uskoro ugeldati svjetlo dana.

Linker
19. travanj 2024 20:53