Carys Douglas Zeta
 Instagram
ISPOVIJEST TiNEJDŽERICE

Kći Michaela Douglasa: 'U školi su me ismijavali zbog tate'

Carys Zeta Douglas u budućoj karijeri pomoći će čak dva svjetski poznata prezimena. Ona je itekako spremna na sve izazove iako nije uvijek bilo lako...

Kao dijete jedne od najpoznatijih holivudskih obitelji, glumca Michaela Douglasa i glumice Catherine Zeta-Jones, Carys Zeta Douglas (15), dala je svoj prvi veći intervju u kojem je pojasnila kako se nosila s teretom da je dijete slavnih roditelja i činjenici da je odrastala u središtu pozornosti.

U školi je, kaže, bila vječito ismijavana zbog njezinog slavnog oca Michaela Douglasa (73). Svi bi mi dobacivali nakon škole: 'Tvoj djed je došao po tebe'. Nisam voljela svoje prezime i činjenicu da pripadam Douglas dinastiji. Najviše me smetalo to što je većina ljudi mislila da ne moram ništa raditi i da se ne trebam truditi. Pretpostavili su da mi sve pada s neba i sve mi je servirano. Iskreno, osjećaj nije tako lijep. Stalno sam se htjela dokazati da nisam samo kći poznatog para i da sam svoja', rekla je Carys koja ima posebnu vezu sa svojom majkom slavnom glumicom koja je za nju prava modna ikona.

thank you<3 @michaelkors

Objavu dijeli carys zeta douglas (@carys.douglas)


Nedavno su zajedno bili na obiteljskom odmoru na egzotičnim Bermudima, a zahvalna je, kaže, svojim roditeljima za sve što joj pružaju.



Catherine Zeta-Jones / Instagram

Michael Kors Collection Spring 2018 Fashion Show Arrivals in NYC
<P>
Pictured: Carys Zeta Douglas, Catherine Zeta-Jones
<B>Ref: SPL1577095  130917  </B><BR/>
Picture by: Richard Buxo / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Richard Buxo / Splash News

Linker
19. travanj 2024 19:15