Složna obitelj

Kći otkrila velike novosti? Bruce Willis u intrigantnom video isječku najavio povratak starim navikama

Najstarija kći na društvenim je mrežama objavila video isječak, koji izgleda kao reklama šestog nastavka poznate franšize akcijskih filmova, iako nema službene potvrde, obožavatelji se vesele mogućnosti da će se objaviti novi ‘Umri muški‘ film.

Obitelj Willis međusobno se druži i podržava, a o svemu često izvještavaju na društvenim mrežama, u što smo se uvjerili i za vrijeme karantene koju su proveli svi zajedno u kući na ranču. Sada je Rumer Willis ponovno u žarište javnosti 'bacila' svog tatu, poznatog glumca Brucea Willisa, tako što je na Twitteru objavila video isječak tatinog novog projekta.

Čini se da je riječ je o nastavku legendarnog filmskog serijala "Umri muški" - prema onome što je Rumer napisala "Die Hard" se vratio. Zanimljivo je da, nitko osim najstarije kćeri Brucea i Demi Moore, nije službeno izašao s informacijom da će do još jednog filma iz akcijske sage doći.

Isječak traje samo 15 sekundi, a Willis, očito u ulozi Johna McClanea šeće tamnom uličicom kada pred njega izlazi grupa muškaraca. Umjesto glazbe, čuje se zviždukanje teme filma, uz riječi na ekranu: "Kako jedna priča završi, druga počne".

Dvije godine na čekanju

Iako na reklami piše kako je 18. listopada datum objave, obožavatelji i dalje spekuliraju što bi to moglo biti - te se nadaju da je riječ o novom filmu "Umri muški".

image
Bruce Willis u filmu 'Umri muški', 1988.
FOTOGRAFIJE: SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA

Šesti film poznate franšize još je 2018. bio u razvojnoj fazi kod 20th Century Fox-a no otkako su se spojili s Disneyem, izgleda kao da je rad na njemu stopiran.

Film bi pratio 60-godišnjem McClanea kao i njegovu mlađu inkarnaciju u dvadesetima. Originalan film objavljen je 1988. nastavak Umri muški 2, izašao je 1990. te su još tri nastavka izašla u periodu od 1995. do 2013.

Linker
19. travanj 2024 08:45