Gordon Ramsay s obitelji: Megan, Matilda, Jack, Holly i Tana Ramsay
 Getty Images
Ovo nije očekivao

Kći popularnog chefa pokazala novog dečka: Reakcija šokiranog tate sve je ostavila bez teksta

Gordon Ramsay baš i nije blagonaklon prema dečkima svojih kćeri, a doživio je potpuni šok vidjevši novu fotografiju svoje kćeri Tilly na Instagramu da je jedva smogao snage napisati kratki, ali značajan komentar.

Kći poznatog chefa Gordona Ramsaya, 18-godišnja Tilly (Mathilde), sve je poprilično iznenadila, objavivši fotografiju s novim dečkom na svom Instagramu. Iako je Gordon nedavno rekao da Tilly hoda sa sinom chefa Gina D'Acampoa, Lucianom, Tilly je putem taga otkrila da je riječ o potpuno drugoj osobi. Naime, na fotki se nalazi Seth Mack, za kojeg je Tilly u komentarima napisala da je on njezin "jedini pravi dečko".

Ubrzo se javio i tata Gordon koji je očito bio šokiran situacijom pa u komentarima ispod fotografije nije mogao ispustiti ništa više od "wtf". Naravno, crno-bijele fotografije na kojima Tilly i Seth poziraju zagrljeni pokrenule su lavinu komentara njezinih pratitelja koji su silom željeli saznati je li Seth zaista njezin dečko.

Sestre Megan (21) i Holly Anna (19) malo su se našalili s cijelom situacijom. "Svi smo bili u ovoj situaciji Tills, moraš se s tim suočiti", napisala je Megan, dok je Holly Ana prokomentirala "Netko neka kaže Luciju".

Gino D'Acampo
British Academy Television Awards, Arrivals, Royal Festival Hall, London, UK - 12 May 2019, Image: 432854751, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Anthony Harvey/BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia
Anthony Harvey/BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia
Gino D'Acampo i sin Luciano

Talijanski chef Gino D'Acampo u showu The Morning rekao je kako je oduševljen što Tilly hoda s njegovim sinom, no s obzirom na novu fotografiju, čini se da među njima zapravo ništa nije bilo. "Poznaju se već nekoliko godina. Ne želim puno govoriti o tome jer me se ne tiče, ali super je što moj sin dejta Gordonovu kćer. Sad ga imam čime živcirati", rekao je D'Acampo.

Gordon je u The Jonathan Ross showu navodnu vezu s Lucianom okarakterizirao kao "noćnu moru", a sada nam preostaje vidjeti što će reći na pravoga Tillyjinog dečka.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 20:  (L to R) Gordon Ramsay,  Megan Ramsay, Matilda Ramsay, Jack Ramsay, Holly Ramsay and Tana Ramsay at the BAFTA Children's Awards at The Roundhouse on November 20, 2016 in London, England.  (Photo by Eamonn M. McCormack/Getty Images)
Getty Images
Gordon Ramsay s obitelji: Megan, Matilda, Jack, Holly i Tana Ramsay

Inače, Gordon i njegova supruga TV voditeljica Tana (44) ne početku ove godine dobili su još jednog sina, malenoga Oscara. Sreća im se osmjehnula nakon vrlo teškog razdoblja u kojem je Tana imala spontani pobačaj u petom mjesecu trudnoće.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Dinner with mum and dad xx

Objavu dijeli Oscar Ramsay (@oscarjramsay)

Linker
19. travanj 2024 19:50