Fit mama

Kelly Rowland objavila sretne vijesti i otkrila što joj je najbitnije: ‘Četrdeseta mi kuca na vrata‘

Pjevačica i članica legendarnog trija Destiny‘s Child čeka drugo dijete, no u trudnoći je zbog svima poznate situacije oko korone posebno oprezna, a uz sve to svjesna je i svojih kako kaže - visokih godina.

Pjevačica Kelly Rowland objavila je da čeka drugo dijete. Naime, ona i suprug Tim Weatherspoon već imaju petogodišnjeg sina, a sretnu vijest objavila je na najnovijoj naslovnici časopisa Women's Health. Njezin sin Titan Jewell postat će veliki braco.

"Samo smo površno pričali o tome, a onda se dogodio Covid, pa smo si rekli - vidjet ćemo što će se dogoditi", ispričala je pjevačica kako su ona i suprug načelno htjeli proširiti obitelj. Pjevačica za Women's Health pozira na plaži te na fotografijama ističe svoj trudnički trbuščić, ali i vitku figuru.

Termin porođaja joj je kasnije ove godine, kaže da ne bi htjela javno otkriti detalje, a niti pričati o trudnoći - pogotovo u vrijeme kada se njihova zemlja suočava s rapidnim porastom oboljelih od koronavirusa.

"Ali i dalje želiš podsjetiti ljude da je život bitan... I to što sam u mogućnosti roditi, a četrdeseta mi kuca na vrata, te ću godine napuniti u veljači. Jako mi je bitno da pazim na samu sebe", kazala je nekadašnja članica grupe Destiny's Child.

U sjeni popularnije kolegice

Nedavno je pjevačica iskreno progovorila o tome kako joj je bilo surađivati niz godina s planetarno popularnom Beyonce. Kelly je ljetos bila mentorica u TV emisiji "The Voice Australia", u kojem joj se jedan od kandidata, Chris Sebastian, požalio kako se boji da će zauvijek ostati u sjeni starijeg brata.

"Ali i dalje želiš podsjetiti ljude da je život bitan... I to što sam u mogućnosti roditi, a četrdeseta mi kuca na vrata, te ću godine napuniti u veljači. Jako mi je bitno da pazim na samu sebe", kazala je Kelly.

"Znam taj osjećaj... Možeš li uopće zamisliti kako je to biti u grupi s Beyoncé? Svi su me stalno uspoređivali s njom, a onda sam i ja samu sebe mučila neprestano razmišljajući o tome... Kad si u bendu s nekim uspješnim poput Beyoncé, počneš preispitivati svaku svoju odluku, sumnjaš u sebe...Često sam razmišljala: 'Ne mogu nositi ovu haljinu jer će reći da želim biti kao B., ne mogu snimiti tu pjesmu jer previše zvuči kao B... Na kraju shvatiš - ma što god da napraviš, svejedno će nas uspoređivati. Tih deset godina (u bendu) osjećala sam se nelagodno, lagala bih kad bih rekla da mi sve to nije smetalo", otvorila se Kelly natjecatelju.

No bez obzira na sve, Rowland i Beyoncé Knowles i danas su vrlo bliske, a bend koji ih je proslavio ponovno se okupio 2018. zbog sad već legendarnog nastupa na festivalu Coachella​.

Linker
20. travanj 2024 12:53