KRAJ VEZE

Kendall Jenner s NBA zvijezdom prekinula nakon dvije godine veze

Američka reality zvijezda je single. S košarkašem je bila u vezi od 2020. godine.

Kendall Jenner navodno je ponovno slobodna, vezu s NBA košarkašem Devinom Bookerom prekinula je nakon dvije godine. Prema izvorima koji su progovorili za američke medijima, Kendall ima dojam da su krenuli različitim putevima te su navodno manekenka i sportaš imali žustre rasprave o svojoj budućnosti.

Kendall i Devin nedavno su prošli kroz tešku situaciju i bili su razdvojeni oko tjedan i pol. 26-godišnja manekenka prvi se put povezivalo s 25-godišnjim košarkašem 2020. godine kada su zajedno otputovali u Sedonu u Arizoni.

Paparazzi su ih potom snimili zajedno na Valentinovo prošle godine, a par je u to vrijeme podijelio i svoje prve zajedničke fotografije javno. Kasnije su proslavili svoju prvu godišnjicu u lipnju 2021. Osim toga, nedavno su bili zajedno na talijanskom vjenčanju Kendalline sestre Kourtney Kardashian s Travisom Barkerom pa se mnogi pitaju kada je sve zapravo krenulo nizbrdo?

image

Vjenčanje Travisa Barker i Kourtney Kardashian

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kendall je oduvijek, za razliku od svojih sestara, tajila svoj privatni život, a njezina veza s Bookerom nije bila iznimka. Izvor je za People izjavio da je igrač Phoenix Suna također "vrlo skroman i da ne želi biti slavna osoba".

Navodno su Jenner i Booker već prošlog ljeta ozbiljno planirali budućnost.

''Kendall je često košarkaša posjećivala u Phoenixu. Nakon što je Devin završio sezonu, ostao bi kod Kendall u L.A.-u. Proveli su cijelo ljeto zajedno, pa čak i ljetovali s Justinom Bieberom i Hailey Baldwin Bieber. Još su mladi i svi navijaju za njih da uspiju. Zaista su sjajan par", dodaje izvor za People.

image

Kendall Jenner

DREW VICKERS FOR JACQUEMUS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA DREW VICKERS FOR JACQUEMUS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Prije nego što je njihova veza postala ozbiljna, Jenner i Booker su dosta vremena provodili u zajedničkom društvu s prijateljima.

Jenner i tadašnji dečko Ben Simmons otišli su na večeru s Bookerom i bivšom najboljom prijateljicom sestre Kylie Jenner, manekenkom Jordyn Woods. Woods i Booker očito su se razišli početkom 2019., iste godine kada je ona na zabavi poljubila bivšeg dečka Khloé Kardashian, Tristana Thompsona.

Početkom 2022. nagađalo se da su manekenka i košarkaš svoju vezu podigli na višu razinu. Iako Jenner nikad nije nosila prsten, košarkaš je nosio zlatni prsten na fotografiji koju je objavio oko žNove godine, što je navelo obožavatelje da posumnjaju da su se vjenčali u tajnosti. Međutim to se ipak nikad nije dogodilo.

Linker
19. travanj 2024 15:34