Profimedia, Visual movies
Mostovi su spaljeni

Kim Cattrall poručila kolegici iz 'Seksa i grada': 'Ti nisi moja obitelj. Nisi moj prijatelj'

Nikad nećemo doznati što se zapravo dogodilo između glumica koje su utjelovile solo djevojke iz New Yorka u kultnoj seriji 'Seks i grad'

Medijska pompa vezana za loše odnose između Kim Cattrall i Sarah Jessice Parker, koje su u seriji 'Seks i grad' glumile Samanthu i Carrie, ne prestaje. Dapače, možemo reći da je otvoren sukob upravo počeo.

Još prije nekoliko godina krenule su glasine da se 'Carrie' i 'Samantha' nisu podnosile van seta, i to zbog novca koji često razara holivudske odnose.

Sarah Jessica Parker, koja je igrala glavnu ulogu u kultnoj seriji, dobivala je znatno veću plaću od ostalih glumica, što je Samantha, čiji je lik također postao legendaran, navodno zamjerila producentima, ali i kolegici.

Getty

Prošle godine Kim je u emisiji Piersa Morgana izjavila da nikad nije bila bliska s kolegicama iz serije, i da su imale uobičajen poslovan odnos.

"One imaju djecu i ja sam 10 godina starija od njih, a otkako je serija završila, sve više vremena provodim van New Yorka pa ih ne viđam. Serija je bila jedina zajednička stvar koju smo imale", izjavila je tada Kim, što je šokiralo Sarah Jessicu Parker.

U showu Andyja Cohena naglasila je da joj je ta izjava slomila srce, no nikakvo prljavo rublje Sarah Jessica sama nije iznosila.

Kim, kojoj je nedavno preminuo voljeni brat, danas je odlučila jednom zauvijek raščistiti odnose pa je putem Instagrama Sarah poslala zaista oštru poruku.

"Ne trebam tvoju ljubav ni podršku u ovakvim tragičnim trenucima Sarah Jessica Parker", poručila je.

"Danas me majka upitala: 'Kad će te ta licemjerka Sarah Jessica Parker ostaviti na miru?' Tvoje neprestano pokušavanje samo naglašava kako si okrutna bila onda i kako si okrutna sada. Nešto ću raščistiti (ako još nisam). Ti mi nisi obitelj. Ti nisi moj prijatelj. I zato ti govorim po posljednji put da prestaneš iskorištavati našu tragediju kako bi se prikazala dobrom djevojkom".

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

Uz sasvim jasnu poruku bivšoj kolegici, Kim je dodala i link koji vodi na članak New York Posta koji nju opisuje kao zlikovku, a Jessicu Parker kao dobricu čije je srce slomljeno zbog činjenice da sve glumice nisu pristale igrati u novom nastavku filma "Seks i grad".

Ovim potezom Kim je jednom zauvijek spalila mostove prijateljstva između sebe i bivše kolegice.

BERLIN - MAY 15:  Actresses Sarah Jessica Parker (L) and Kim Catrall arrive at the German premiere of 'Sex And The City' at the cinestar on May 15, 2008 in Berlin, Germany.  (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)
Getty Images

Linker
19. travanj 2024 12:57