Mr.Canon / Splash News
Napokon!

Kim i Kanye svijetu napokon otkrili ime trećeg djeteta

Otkako su u ponedjeljak postali sretni roditelji trećeg djeteta, Kim Kardashian i Kanye West svijet su držali u neizvjesnosti oko imena. Nakon North i Sainta, svi su očekivali još jedno neobično ime koje su napokon otkrili.

Nakon što su liječnici rekli Kim Kardashian da bi za njezino i bebino zdravlje bilo previše rizično da se odluči na još jednu trudnoću, ona i njezin suprug, reper Kanye West odlučili su da će im treće dijete roditi surogat majka. Bebica, djevojčica, na svijet je stigla u ponedjeljak, a svijet je danima raspravljao i nagađao koje bi joj ime sretni roditelji mogli nadjenuti.

Da će biti neobično, sumnje nije bilo, jer njihova kćer, četverogodišnjakinja, nosi ime North (Sjever), a dvogodišnji sinčić, Saint (Svetac).

Trećem su djetetu - djevojčici dakle - dali ime Chicago, po američkom gradu u kojem je slavni reper odrastao. Chicago West, stoji u objavi na stranici Kim Kardashian West.

Obitelj ne krije sreću zbog trećeg djeteta, a dan nakon što je bebica stigla na svijet Kim Kardashian je na svojoj stranici napisala: 'Kanye i ja smo presretni što možemo objaviti da je rođena naša zdrava i lijepa djevojčica. Neizmjerno smo zahvalni surogat majci koja je omogućila da se naši snovi ostvare i dala nam najbolji dar te divnim doktorima i medicinskim sestrama na njihovoj brizi. North i Saint su posebno sretni što su dobili sestricu'.

Linker
20. travanj 2024 08:59