Profimedia
ZVIJEZDA OSTALA BEZ NAKITA

Kim Kardashian opljačkana u luksuznoj rezidenciji u Parizu

Kim Kardashian je opljačkana u oružanom prepadu u luksuznoj rezidenciji u Parizu. Prema policijskom izvješću, opljačkala su je petorica muškaraca odjevena u policijske uniforme.

Ukradena je, među ostalim, kutija s nakitom vrijednim više od pet milijuna eura, a nasilnici su Kim Kardashian prijetili pištoljem te su je vezali i zaključali u kupaonicu. Kim srećom nije ozlijeđena, ali je dobrano potresena. Nedugo nakon incidenta je napustila Francusku i privatnim zrakoplovom odletjela u Ameriku.

Navodno su petorica muškaraca odjevenih u jakne nalik policijskima prisilila čuvara zgrade u kojoj je Kardashian bila smještena da im kaže koji je točno njezin apartman, a potom su provalili u njezin stan i prisilili je da im preda razne dragocjenosti među kojima je i prsten vrijedan oko četiri milijuna eura.

Pljačka se dogodila oko 2:30 po lokalnom vremenom, a pljačkaši su pobjegli na biciklima.

Kanye West, suprug Kim Kardashian, u vrijeme pljačke je imao koncert u New Yorku, ali ga je naglo prekinuo, ispričao se fanovima i objasnio da zbog „izvanredne obiteljske situacije mora prekinuti nastup.“

Kim Kardashian je u Parizu boravila zbog tjedna mode, s njom su bile njezina majka Kris Jenner i sestra Kendall Jenner, a nije poznato jesu li za vrijeme pljačke u apartmanu bili i njezina djeca, trogodišnja kći North i desetomjesečni sinčić Saint.

Smještaj u apartmanu u kojem je boravila Kim Kardashian stoji oko 15 tisuća eura na noć.

Linker
18. travanj 2024 21:51