Profimedia, Mega Agency
UKrala pozornost

Kim Kardashian sablaznila javnost: Njezina petogodišnja kći našminkana je poput tridesetogodišnjakinje

Kći slavnih roditelja sklona je luksuznom odijevanju i već sada ima posebne beauty navike - posebno pazi na outfite, a mnogi misle da itekako pretjeruje.

Obitelj West uživala je na koncertu nakon mise u nedjelju. Iako je Kanye s pozornice napravio dobru atmosferu, zvijezda dana ipak je bila njegova petogodišnja kći North West. Ona se rado pridružila slavnom ocu na pozornici, a je sve je oduševila plesnim koracima. Crna haljina na bretele koju je North West odjenula imala je modni detalj u obliku perja, a nju je kombinirala s crnim čizmama Dr. Martens.

Mnogi su pak primijetili da je petogodišnjakinja nosi profesionalnu šminku, što su i osudili putem društvenih mreža jer je Kim Kardashian nedavno rekla da svojoj mezimici dopušta make up samo kao igru i dok je kod kuće. 'Mislim da ne bi trebala nositi trepavice ili pretamni ruž za usne. Želim da se izrazi kroz to, ali je važno da ne bude napadno i pretjerano', rekla je nedavno Kim.

Los Angeles, CA  - The Kardashian family is seen leaving Kanye's Church Service. The group show off their version of their Sunday best for the outing.

Pictured: North West



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 420172139, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA


Los Angeles, CA  - Kourtney Kardashian and Scott Disick leave Kanye West's church with their two oldest kids, Mason and Penelope, and Kanye and Kim's daughter North.

Pictured: North West



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 420173296, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Najponosnija na to što se njezina mezimica dobro zabavlja bila je njezina majka Kim (37) koja je njezine plesne pokrete snimala i objavila na svom Instagram profilu.

Reality zvijezda svojoj je mezimici dala ime u dogovoru s urednicom Voguea. 'Prišla nam je Anna Wintour i rekla kako je to genijalno ime. Nakon toga Kanye i ja samo smo se pogledali i nasmijali', izjavila je tada Kim i rekla je kako je to bilo presudno.

Los Angeles, Ca  - Kim Kardashian takes her kids to husband Kanye West's church service. Kim is seen in her all black ensemble for the outing as her daughter North West decided to match her mom in all black and black lipstick.

Pictured: North West, Penelope Disick

BACKGRID USA 17 MARCH 2019, Image: 420173595, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Linker
20. travanj 2024 07:14