KANYE NE ODUSTAJE

Kim opet rekla ‘NE‘ pomirenju s Kanyem: Nepremostivim razlikama ne može pomoći ni bračno savjetovanje

Kim se udaljila od Kanyea nakon njegovog podržavanja Trumpove politike, te nakon što je tijekom jednog javnog govora govora otkrio da je Kim razmišljala o pobačaju njihove prve kćerke North (8).

Gotovo 10 mjeseci otkako je podnijela zahtjev za razvod, čini se da je - unatoč njegovim brojnim naporima da je ponovno pridobije - Kim Kardashian (41) službeno spremna otići od supruga Kanyea Westa (45), piše BuzzFeed.

Nakon mjeseci nagađanja o stanju njihovog braka, Kim je šokirala obožavatelje 10. prosinca kad je objavila da je podnijela ponovni zahtjev sudu da bude proglašena "pravno rastavljenom".

Sada, u novim pravnim dokumentima do kojih je došao BuzzFeed News, Kim daje do znanja jasnije nego ikad da što prije želi okončati propali brak.

U svojoj izjavi Kim apelira na prekid njihovog pravnog odnosa, navodeći da "nikakvi napori savjetovanja ili pomirenja" ne mogu popraviti brak dodajući da i dalje postoje "nepomirljive razlike" između nje i Kanyea.

"Postojale su i postoje nepomirljive razlike između Kanyea i mene, zbog čega se naš brak nepovratno raspao", kaže Kim. "Nikakvo savjetovanje ili pomirenje neće imati nikakvu vrijednost u ovom trenutku", rekla je te zaključila da je došao trenutak kad obje strane trebaju shvatiti da je gotovo i dalje krenuti sa životom.

image

Kim Kardashian i Kanye West

ZZ/ELAINE WELLS/STARMAX/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kanye priznao da je javno osramotio Kim: Političko podržavanje Trumpa koštalo ga je braka koji sad želi spasiti

"Kanye i ja zaslužujemo priliku da izgradimo nove živote", kaže Kim. “Stoga tražim da se udovolji mom zahtjevu za rastavljanjem i raskidom našeg bračnog statusa”, rekla je u zahtjevu.

Njeni pravni zahtjevi pojavili su se samo nekoliko dana nakon što ju je Kanye javno molio da mu se vrati dok je nastupio na njegovom i Drakeovom koncertu "Free Larry Hoover" u LA-u krajem prošlog tjedna.

Dan prije nego što je podnijela zahtjev da bude "pravno slobodna", Kim je iz gomile promatrala kako je Kanye uputio izravnu molbu da mu se "odmah vrati".

U stihove svoje pjesme koji glase: "Dušo, trebaš mi se vratiti", Kanye je ubacio ime svoje skoro bivše supruge i dobacio: "Pogotovo mi se ti moraš vratiti, Kimberly".

image

Kim Kardashian i Kanye West

IMAGEPRESSAGENCY/FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Njegovo javno obraćanje Kim započelo je 5. studenoga epizodom podcasta 'Drink Champs', tijekom koje je Kanye prvi put progovorio o njihovom razlazu, otkako je ona podnijela zahtjev za razvod.

Tijekom opsežnog intervjua, Kanye je rekao da "nikada nije vidio papire za razvod" i stoga još uvijek smatra Kim svojom ženom.

Ovi komentari su sada još zanimljiviji s obzirom na Kiminu novu izjavu, u kojoj ona navodi da reper nije odgovorio na "nekoliko" dokumenata u kojima se traži da im se zakonski okonča brak.

Kanye je progovorio po drugi put nekoliko tjedana kasnije, 24. studenog, otkrivši tijekom improviziranog govora na dobrotvornoj priredbi povodom Dana zahvalnosti da je činio stvari koje su "neprihvatljive" tijekom braka s Kim.

“Napravio sam pogreške. Javno sam radio stvari koje kao suprug nisam smio- rekao je publici. "Ali upravo danas, ispred ovog sam mikrofona - kako bih promijenio narativ", tad je rekao.

Svoje nade u pomirenje proširio je već sljedećeg dana tijekom 5-minutnog videa koji je podijelio na Instagramu na Dan zahvalnosti. U sad već izbrisanom videu - koji je nazvao svojom "Molitva za Dan zahvalnosti" - Kanye je otkrio da je povratak s Kim sve o čemu razmišlja.

"Svakodnevno razmišljam samo o tome kako ponovo okupiti svoju obitelj i kako izliječiti bol koju sam prouzročio", rekao je prije nego što je nastavio razmišljati o svom ponašanju iz prošlosti.

image

Kim Kardashian i Kanye West s djecom

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ne planira odustati od bivše supruge: Kanye West otišao korak dalje pa je objavio fotografiju kojom je mnoge iznenadio

"Preuzimam odgovornost za svoje postupke", nastavila se molitva. "Jedina stvar koja je zajednička svim mojim uspjesima i neuspjesima sam ja", rekao je Kanye u videu.

Nakon što je objasnio da ih je "neprijatelj razdvojio", reper je izjavio kako vjeruje da će njega i Kim Bog ponovno spojiti. Naime, Kim se udaljila od Kanyea nakon njegovog podržavanja Trumpove politike, te nakon što je tijekom jednog javnog govora otkrio da je Kim razmišljala o pobačaju njihove prve kćerke North (8). Reper se tad borio s teškim epizodama bipolarnog poremećaja koji mu je dijagnosticiran prije nekoliko godina.

Par ima četvero zajedničke djece, kćerke North (8) i Chicago (3) te sinove Sainta (6) i Psalma (2).

Linker
20. travanj 2024 15:32