privatni album
#ostajemdoma

Knjaz: 'Možeš spavati koliko želiš i sa ženom pričati koliko god ona to želi'

Genijalac, kreativac i Zagrepčanec Robert Knjaz javio nam se iz svog doma sa sretnim vijesti...

Ako autor emisija kultnog statusa "Mjenjačnica', "Koledžicom po svijetu" ili "Svlačionica" kojeg nikad ne drži mjesto može u ovim trenucima biti kod kuće, možeš i ti.

Okretni i britki Robert Knjaz napokon se odmara od snimanja i putovanja, a njegove riječi ohrabrit će nas da izdržimo u karanteni...

"Da vam je netko prije mjesec dana rekao da ćete bilo koji dan u tjednu moći leći u krevet u jedan ili dva ujutro i ostati spavati sljedeći ne bi vjerovali i bili bi sretni. Da vam je netko rekao da ćete pogledati sve serije i filmove koje inače ne možete zbog posla, bili bi sretni. Da vam je netko prije mjesec dana rekao da ćete se moći družiti s djecom koliko god hoćete, pričati sa ženom koliko god ona to hoće isto mu ne bi vjerovali. Znam da vam nije lako, znam da ste već ludi, ali ostanite doma i osjetite malo dosadu prvi puta nakon srednje škole. Ovo je jedini način da pobijedimo ovu glupu koronu", kaže u video javljanju Robert Knjaz koji godinama pomno bira suradnike.

"Što će ti pametni ako su lijeni? Što će ti marljivi ako nisu kreativni? Zato pokušavam naći suradnike koji su kvalitetni u više područja - u srcu, pameti, radnim navikama.", dodao nam je u jednom nedavnom intervjuu.


Čitajte i:

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Linker
18. travanj 2024 11:55