Promjene na ekranu

Komičarka Ellen De Generes iznenadila novom frizurom, gledatelji rekli na koga im sada sliči

Bila je jedno od najomiljenijih televizijskih lica, dok se nisu počele nizati optužbe na račun nje i suradnika.

Poznata televizijska voditeljica Ellen DeGeneres ima novu frizuru, koju je pokazala u svom talk showu. Ovo je jedna od vidljivijih promjena u emisiji slavne komičarke, nakon što je prije mjesec vraćena na ekrane. Iako joj je kratka plava kosa zaštitni znak, Ellen je uspjela napraviti drastičnu promjenu, tako da je zaštitni pixie bob zamijenila elegantnom zadignutom frizurom.

Njezini su obožavatelji odmah primijetili da joj je nova frizura iznimno nalik na onu koju je njezina supruga Portia de Rossi savršeno nosila prije nekoliko godina.

DeGeneres je novi izgled pokazala samo nekoliko tjedana nakon što se prvi put oglasila o teškim optužbama za toksičnu atmosferu na setu svoje dnevne emisije.

Isprike zbog optužbi

Slavna komičarka s novom sezonom svog popularnog TV showa krenula je tako da se najprije ispričala gledateljima i svojim suradnicima zbog svih neugodnih situacija koje su se "dogodile, a nisu se trebale dogoditi".

Emisija joj je na ekrane vraćena 21. rujna, nakon brojnih optužbi za neugodnu radnu atmosferu i loše tretiranje kolega na snimanju emisije.

"Shvatila sam te optužbe vrlo ozbiljno i želim se ispričati svima koji su bili pogođeni", rekla je Ellen u svom prvom javnom obraćanju nakon skandala i dodala kako je provedena istraga nakon koje je došlo do nužnih promjena.

Tri ključna producenta emisije dobili su otkaz zbog neprimjerenog ponašanja, iako je za generiranje "toksične atmosfere" prozivana i ona osobno.

Linker
19. travanj 2024 00:30