Šuška se, šuška

Konačno otkriveno! Gorana Višnjića gledat ćemo u remakeu kultnog britanskog filmskog hita iz osamdesetih

Domaći glumac na svom je Instagram profilu nedavno raspirio maštu fotografijom u crnom odijelu i najavom novog projekta, zbog čega su svi pomislili da je on sljedeći James Bond. No, je li zaista?

Glumac Goran Višnjić dobio je angažman u remakeu u "Hellraiseru", kultnom britanskom hororu iz 1987. godine, koji se i danas smatra klasikom. Kod nas je poznat pod nazivom "Gospodari pakla", a najpoznatiji lik iz tog filma je Pinhead, čiji je jedinstven izgled s naglaskom na čavle postao središte franšize.

Uz Višnjića će u filmu glumiti i američka glumica i model Jamie Clayton koja će imati glavnu ulogu, te Odessa A'zion, Brandon Flynn, Drew Starkey, Adam Faison, Aofe Hinds, Hiam Abbass i Selina Lo.

image
Pinhead iz Hellraisera.
CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA

Film, koji će debitirati na streaming platformi Hulu nekada sljedeće godine, režira David Bruckner, po scenariju Bena Collinsa i Lukea Piotrowskog.

Clive Barker, autor romana 'Pakleno srce' prema kojem je sniman original, također se pridružio projektu i rekao da će remake odati počast klasiku iz 80-ih, ali će radnja pratiti moderna vremena.

Čitajte i: Goran Višnjić začudio obožavatelje! U odijelu pozirao pred ogledom, a svi ga pitaju: ‘Jesi li ti novi James Bond?‘

Višnjić se oko novog filma nije još oglasio pa se ne zna hoće li uz ovaj snimati još jedan veliki projekt. Mnogi navijaju da upravo on bude sljedeći James Bond, novo lice britanskog špijuna kojeg je u proteklim godinama igrao Daniel Craig.

"Ne, nisam vas zaboravio. Samo radim na nečemu jako zanimljivom. Kao i uvijek, nadam se da će vam se to svidjeti", napisao je Višnjić ispod fotografije na kojoj je pozirao u elegantnom crnom odijelu, bijeloj košulji i crnoj kravati oko vrata, zbog čega su mnogi pomislili da je on novi James Bond.

"Jesi li ti novi James Bond?". "Novi James Bond? Pa to bi bilo odlično!" "Prestar si za novog Bonda", komentirali su mi pratitelji, no Višnjić se na to nije obazirao.

Linker
19. travanj 2024 19:29