bolje je

Konačno u javnosti! Nakon dvije godine borbe s teškom bolešću, Avril Lavigne se pojavila na crvenom tepihu

Glazbenica Avril Lavigne uživa u novoj ljubavi i poslovnim uspjesima koji su uslijedili nakon duge borbe s lajmskom bolešću.

Kanadska glazbenica Avril Lavigne (36) nije mogla odabrati bolju prigodu na kojoj će najaviti povratak na staro, u život kakav je vodila prije nego što je oboljela od lajmske bolesti, od dodjele MTV Video Music Awards u areni njujorškog Barclays Centera. Bio je to njezin prvi susret sa sedmom silom i kolegama iz industrije zabave u posljednje dvije godine te prvi službeni izlazak s novim dečkom, dvije godine mlađim američkim glazbenikom Modom Sunom. Čini se da joj izazovne okolnosti kojima je morala podrediti svakodnevicu više ne kontroliraju život - što je dokazala u nedjelju, 12. rujna, preuzevši i ulogu jedne od prezenterica glamuroznog događaja čija je glavna voditeljica bila američka reperica i kantautorica Doja Cat.

Svestrana autorica hitova "Sk8er Boi", "Complicated" i "I'm With You" s preko 30 milijuna prodanih primjeraka albuma u svijetu od 2002. kad je započela karijeru do danas, izgledala je senzacionalno u ružičastom odijelu odvažnog uzorka modnog brenda Area, svjetlucavim topom marke Cristahlea te pripadajućom torbicom Jimmy Choo, a njezin izgled na svom portalu pohvalio je i američki Vogue.

image
Glazbenica iza sebe ima dva propala braka.
JACKIE BROWN/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kakvo izdanje! Megan Fox u potpuno prozirnoj haljini dala naslutiti trudnoću, a potom umalo s dečkom završila u tučnjavi

Čitajte i: Slavnoj ljubavi došao kraj: "Bio joj je najveća sreća nakon teške bolesti, ali nisu izdržali"

Činilo se kao da od njezinog posljednjeg pojavljivanja tom istom na događaju davne 2003., kada je bila jedna od najvećih mladih zvijezda, nije prošlo 18 godina ...

Od tada do danas štošta se promijenilo: bolest ju je ojačala i podigla joj samopouzdanje. Postala je samosvjesna mlada žena koja ne spava na lovorikama iz prošlosti. Ljetos se, naime, udružila s Willow Smith i Travisom Barkerom, a rezultat je pjesma "Grow" objavljena na četvrtom studijskom albumu nadarene kćeri holivudskog para Willa Smitha i Jade Pinkett Smith. Prije toga snimila je duet "Flames" s novim dečkom, reperom čije je pravo ime Derek Ryan Smit. Kako stvari stoje, spojila ih je suradnja na njezinom novom albumu i danonoćni rad u glazbenom studiju odakle nisu izlazili dva mjeseca, piše magazin People.

Album će biti objavljen potkraj godine, a zaljubljeni par odlučio je izaći iz studija i svoju povezanost koju su, kažu, osjetili od prvog trenutka kada su se početkom godine upoznali, podijeliti s obožavateljima. Prvi put se počelo pričati o njihovoj vezi ovog ožujka, poslije spoja u četvero s Megan Fox i Machine Gun Kellyjem. Tada nisu bili spremni otkriti što osjećaju, osim što su u rijetkim medijskim istupima hvalili jedno drugo.

image
Ljubavni par u vezi je otkako su u studiju radili na njezinom novom albumu.

JACKIE BROWN/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

- Tako je jaka i samouvjerena, ali ispunjena emocijama i jedinstvenim infleksijama koje samo njezin glas može učiniti. Ova pjesma ima puno veću težinu nego što se čini. U njemu je vrlo duboka poruka – ispričao je Mod Sun o njihovom duetu. A ona mu je uzvratila riječima: "Stvorili smo neposrednu vezu od prvog dana u studiju. On je nevjerojatan umjetnik i producent".

Profesionalne spone prerasle su u ljubav koju više ne kriju, pišu američki mediji. Budući da ona iza sebe ima dva propala braka, sa sunarodnjakom Deryckom Whibleyjem, producentom od kojeg se zbog neslaganja naravi, kako se to obično navodi, razvela 2010. poslije četiri godine braka, te s pjevačem i gitaristom kanadskog benda "Nickelback" od 2006. do 2010., zacijelo joj se ne žuri u još jedan brak. Uživat će u sadašnjosti, pa kako bude, bit će.

On je, pak, bio u otvorenoj vezi s američkom vlogericom Tanom Mongeau te s glumicom Bellom Thorne koja se nije uspjela saživjeti se s Modovom filozofijom sretne veze u kojoj je ih bilo troje: on, vlogerica Tana Mongeau i Bella Thorne. S potonjom je 2019. započeo vezu „jedan na jedan”, ali ni to nije uspjelo. Sudeći po upečatljivom patchwork odijelu u kojem se pojavio na nedavnom glazbenom događaju s novom djevojkom, te neonsko zelenoj kosi, glazbenika ne privlači samo eksperimentiranje u ljubavi. Možda je baš njegova nesputanost i zaigranost u ljubavi i modi privukla Avril Lavigne u njegov zagrljaj?

Linker
24. travanj 2024 04:00