Kourtney Kardashian i mlađahni dečko
 Mr. Canon / Splash News
fatalna ljubav

Kourtney Kardashian ne odvaja se od 15 godina mlađeg ljepotana

38-godišnja Kourtney ne odustaje od ljubavi bez obzira na to što su joj mediji predvidjeli novi krah kada su Younesa uhvatili u zagrljaju s nepoznatom crnkom.

Kourtney Kardashian nakon prekida devetogodišnje veze sa Scottom Disickom nije dugo samovala. Kada joj se dogodio ljubavni brodolom 2015., u manje od 365 dana našla je zamjenu. 38-godišnja Kardashianka upoznala je 15 godina mlađeg bivšeg boksača Younesa Bendjima koji joj je vratio vjeru u ljubav.

Prije samo nekoliko dana klan Kardashian potresao je skandal kada je Tristan Thompson uhvaćen u preljubu dok je njegova djevojka Khloe Kardashian bila pred porodom, a odmah nakon toga paparazzi su objavili fotografije na kojima se Younes grli s nepoznatom crnkom dok Kourtney 'hvata boju' na plaži sa sestrom Kim u egzotičnim krajevima.


*EXCLUSIVE* Beverly Hills, CA  - Kourtney Kardashian's boyfriend Younes Bendjima hugs another new mystery girl after enjoying sushi dinner at Matsuhisa with her and a group of friends in Beverly Hills. Shot on 04/10/18.

Pictured: Younes Bendjima

BACKGRID USA 11 APRIL 2018, Image: 368282091, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Mlađahni dečko s tajanstvenom djevojkom u zagrljaju

Iako su im mnogi predviđali propast veze, Kourtney se ne odvaja od svog dečka, a nedavno ju je pratio na after partyju Coachelle.


Kourtney Kardashian and boyfriend Younes Bendjima are both seen arriving to the Neon Carnival during Coachella Weekend.
<P>
Pictured: Kourtney Kardashian and Younes Bendjima
<B>Ref: SPL1683094  150418  </B><BR/>
Picture by: Mr. Canon / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Mr. Canon / Splash News
Kourtney Kardashian i dečko Younes Bendjima stižu na after party
Indio, CA  - Kourtney Kardashian and Younes Bendjima spotted leaving for the night on day two of Coachella. The pair shed their jackets and Kourtney displayed her toned physique with a silver crop top.

Pictured: Kourtney Kardashian, Younes Bendjima



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 368628492, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Kourney Kardashian i Younes usklađeni

Atraktivni maneken i Kourtney držali su se za ruke dok su hodali kroz masu, a za koncert su se u potpunosti modno uskladili. Oboje su na nogama imali sive tenisice, trenirke i bijele casual majice.

Linker
23. travanj 2024 09:42