Objavila sve

Krah ljubavi svega šest mjeseci nakon poroda! Glazbenica ostala sama sa sinom

Reperica Iggy Azalea skrivala je trudnoću, a potom je uspjela mjesec dana skrivati i rođenje sina. Sretnu vijest u lipnju je podijelila sa svijetom, a sada je isto učinila i s novom informacijom - njezin životni partner odselio se iz zajedničkog doma.

Reperica Iggy Azalea u tajnosti je vodila trudnoću, a potom na svijet donijela dječaka. Svega par mjeseci kasnije, objavila je da je njezina veza s ocem djeteta, reperom umjetničkog imena Playboi Carti, gotova.

Sa šest godina mlađim reperom Australka je sredinom lipnja objavila sretnu vijest na svom Instagramu, a dok nije rodila, nije htjela komentirati opetovane medijske navode da je u drugom stanju.

Vijest o porodu objavila je mjesec dana nakon što je stigao njezin sin.

"Čekala sam pravo vrijeme da nešto kažem, no kako je vrijeme prolazilo, tako sam shvaćala da ću uvijek osjećati tjeskobu prije nego podijelim ovako veliku vijest sa svijetom", objasnila je u objavi kojom je sve obavijestila da je dobila dijete.

View this post on Instagram

👼🏽

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

S glazbenikom je provela u vezi više od dvije godine, pratile su ih glasine o zarukama, a poznato je i da su živjeli skupa. No, svemu je došao kraj pa je vrlo brzo nakon poroda pjevačica ostala sama. Unatoč tome što je s kolegom umjetničkog imena Playboi Carti prekinula ljubavnu vezu, Iggy je na Instagramu objasnila da je on i dalje posvećen otac njihovom sinu.

Nikada nisam rekla ništa što bi izgledalo kao da otac mog sina više nije dio njegovog života, no primijetila sam da su ljudi to tako shvatili pa sam htjela nešto raščistiti.

"Onyxa jako vole i mama i tata, od prvog dana svog života, on ima oba svoja roditelja uz sebe", naglasila je Australka.

Svega par sati prije spomenute objave, Iggy je obavijestila svijet da je prekinula dvogodišnju vezu s ocem svog dječaka. Iz nje su mnogi iščitali i da on više nije dijelom života njihovog djeteta, no reperica se ubrzo pobrinula da demantira takve glasine.

image
Nakon dvije godine turbulentne veze, par je odlučio prekinuti. O razlozima Iggy Azalea nije govorila jer strogo čuva svoju privatnost.
FAMO/BACKGRID AUSTRALIA/PROFIMEDIA

Dio obožavatelja para i dalje se nada da bi se par mogao pomiriti. Naime, njihova turbulentna veza već je podnijela jedan prekid, nakon čega su se pomirili i dobili dijete.

Čitajte i:

Glazbenica šokirala svijet iznenadnom objavom: 'Imam sina, on nije tajna'

Linker
20. travanj 2024 00:07