Getty Images for Torch
OBOŽAVATELJI SU ŠOKIRANI

Kraj još jedne ljubavi: Prekidali su pa se mirili, ali ovog je puta stvarno gotovo

Nakon gotovo jednog desetljeća ljubavi prekinuo je još jedan holivudski par: njima veza na daljinu nije uspjela.

Kraj ljubavi Rachel Bilson (36) i Haydena Christensena (36), jednog od najljepših holivudskih ljubavnih parova, iznenadio je njihove obožavatelje jer su uvijek djelovali vrlo zaljubljeno. Iako su svoj privatan život uspijevali sakriti od znatiželjnika, vijesti o njihovom prekidu proširile su se medijima u kratkom roku. Njihovi prijatelji potvrdili su da su glumci donijeli konačnu odluku jer ne mogu održavati svoju vezu na daljinu. Naime, ona je cijelo vrijeme u Los Angelesu, a on u Torontu i ne vide se i po nekoliko mjeseci.

CANNES, FRANCE - MAY 19:  Actors Rachel Bilson and Hayden Christensen attend the Glacier Films launch party hosted by Hayden C and Michael Saylor aboard the Yacht Harle on May 19, 2013 in Cannes, France.  (Photo by Michael Buckner/Getty Images for Torch)
Getty Images for Torch

Par se upoznao 2007. godine na snimanju filma "Jumper", zaručili su se već nakon jedne godine, ali 2010. su, zbog istih razloga kao i sada, raskinuli zaruke. Tada prekid nije dugo potrajao, a iako se nisu nikada vjenčali, 2014. godine su postali roditelji – dobili su kćer Briar Rose.

Photo Image Press / Splash News
Hayden Christensen i Rachel Bilson na Met Gali u New Yorku 2010. godine

Iako se obožavatelji nadaju da će se glumci ponovno vratiti jedan drugome, njihovi prijatelji tvrde kako je ovog puta – stvarno gotovo.

Linker
20. travanj 2024 12:18