david i viktoria
 instagram
Nikad emotivnija

Kraljica mode izljubila prvi red: O mlakom poljupcu Davida i Victorije priča se više nego o njezinoj reviji

Kao i svaki put do sada, Victorijinu reviju iz prvih redova u londonskoj slavnoj galeriji Thaddeus Ropac pozorno su pratili suprug David Beckham, trojica sinova i sedmogodišnja kći Harper.

Obitelj Beckham naviknuta je na uspjehe. Victoria Beckham na domaćem terenu slavila je deset godina svog dizajnerskog stvaralaštva. Predstavila je svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2019. pred najbližim i najprestižnijim gostima. Na kraju revije izljubila je svoju djecu, a na kraju je podarila poljubac u obraz i svom poznatom suprugu.

Victoria je Davidu s kojim je ovog srpnja proslavila 19. godina braka dala 'mlaku' pusu u obraz, pa se mnogi pitaju jesu li trzavice o kojima se pričalo ovoga ljeta uopće iza njih.

Za svoju kolekciju dobila je pregršt pohvale, a mnogi se slažu da je Victoria ovoga puta nadmašila sama sebe u bojama, dizajnu i lepršavim materijalima.

'Još uvijek sam jako entuzijastična, uzbuđena i strastvena. Svaka sezona je drukčija. Gradnja posla je teška i non-stop učim, no svaki put kad se probudim sretna sam što idem na raditi', rekla je ponosna majka četvero djece.

19-godišnji Brooklyn, 15-godišnji Romeo i 13-godišnji Cruz uživali su u reviji, a tatinu ruku nije ispuštala malena princeza Harper koja se modno uskladila s poznatim nogometašem.

Linker
16. travanj 2024 21:27