divno

Krema svjetskog sporta uživa na Lošinju! Perišić uživa u jednoj od najslavnijih uvala naše obale

Ivan Perišić u Malom Lošinju boravi sa suprugom Josipom, a s obitelji se tamo nalazi i Roger Federer. Jedan od najvećih tenisača svih vremena planira uskoro tamo proslaviti 12. rođendan svojih blizanki.

Mali Lošinj već sad može se pohvaliti ‘kapitalcima‘ koji su tijekom ljeta stigli tamo uživati u svim ljepotama ovog otoka. Zahvaljujući Ivanu Ljubičiću i njegovoj teniskoj akademiji u Mali Lošinj stigao je jedan od najvećih tenisača svih vremena - Roger Federer. Osim njega, stigao je tamo i legendarni francuski nogometni reprezentativac Thierry Henry.

Lošinj su ove godine za svoj odmor odabrali i Ivan Perišić sa suprugom Josipom. Naš reprezentativac uhvaćen je u predivnoj uvali Čikat, a njegova supruga Josipa boravkom na Lošinju pohvalila se i na svom Instagramu.

image
Ivan Perišić uhvaćen je kako uživa na plaži.
DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Ni tu plejadi proslavljeni sportskih imena nije kraj - na Lošinju boravi i naš poznati tenisač Borna Čorić. Ne sumnjamo da je i sam uživao u praćenju teniskog meča koji su odigrali Roger Federer i Thierry Henry.

Luskuzni odmor

Sigurni smo, pak, da i Federer i Henry uživaju u ljepotama otoka i Malog Lošinja koji oduševljava prirodnim ljepotama, ali i luksuznim vilama koje posljednjih godina niču jedna za drugom. U jednoj takvoj odsjeo je, doznajemo, Roger Federer. S obitelji je odsjeo u vili Rouge, dok je Henry u vili Marisol.

image
Villa Marisol
VILLA MARISOL

Dok za vilu Rouge nisu dostupne informacije o točnoj lokaciji, ponudi i cijenama boravka, na stranicama vile Marisol piše kako secesijska vila nudi privatnog kuhara i batlera, ima plažu rezerviranu samo za goste, kinodvoranu, stol za karambol, knjižnicu te wellness. U vrtu je jacuzzi, a vila ima i dvije terase.

image
Villa Marisol
VILLA MARISOL

Samozatajni Federer s obitelji uživa u luksuzu, a navodno 23. srpnja priprema i veliku rođendansku zabavu za svoje kćeri blizanke. Myla i Charlene 23. srpnja napunit će 12 godina, a tim povodom im, doznajemo, roditelji pripremaju veliko slavlje.

Linker
23. travanj 2024 14:25