Getty Images
NOVI REDATELJSKI POTHVAT

Kristen Stewart snima film o politici nošenja oružja

Nakon kratkog filma 'Come Swim', svojeg redateljskog prvijenca kojeg je promovirala na Sundance filmskom festivalu, američka glumica Kristen Stewart je sada otkrila da radi na novom kratkom filmu – ovaj puta o politici nošenja oružja.

"Moj idući projekt će biti strašan. To je film o posjedovanju i nošenju oružja." – izjavila je Kristen Stuart za Hollywood Reporter o svojem novom filmu. Kako se intervju odvijao na dan inauguracije novog američkog predsjednika Donalda Trumpa, političke teme se nisu mogle izbjeći. "Ne morate biti previše politički uključeni da biste bili svjesni činjenice da se osnovna ljudska prava svakodnevno potiru", dodala je Stewart.

Glumica se prisjetila i vremena kada je Donald Trump redovito tweetao o njoj i, prema njezinim riječima, bio opsjednut njome. Često je pisao o njezinom osobnom životu pa se referirao i na njezin odnos s Robertom Pattinsonom, kolegom iz filma "Twilight".

"Bio je lud za mnom prije nekoliko godina, bio je zapravo potpuno opsjednut. To je suludo. Ne mogu to shvatiti, to je toliko pomaknut koncept da ne mogu povjerovati da se zbilja događalo." – izjavila je Stewart za Variety.

Getty Images

Inače, Kristen Stewart je prva Amerikanka koja je osvojila prestižnu francusku nagradu César za ulogu u filmu "Clouds of Sils Maria".Osim toga, američka je glumica nedavno objavila istraživački rad na temu umjetne inteligencije zajedno s inženjerom Adobe-a Bhautikom J. Joshiem i producentom Starlight Studios Davidom Shapirom. Radi se o tehnici pomoću koje se slike iz filma pretvaraju u impresionističke snimke, a koju su koristili kod snimanja njezinog redateljskog prvijenca.

Linker
19. travanj 2024 20:40