važan je balans

Kristina Šalinović daje podršku sebi i drugima: Ovako se ona bori s depresijom i anksioznošću

Dok pokušava održati karijeru u Italiji poznata manekenka se mora nositi i s drugim lockdownom, no tvrdi da je pronašla balans koji je održava na životu...

Nekadašnja manekenka zvijezda Kristina Šalinović svojim pratiteljima se Instagramu poručila je da joj aktualni lockdown ne može izbrisati osmijeh s lica. Iako se opet boji da može izgubiti posao radi krize uzrokovane koronavirusom, dok u Milanu radi kao koloristica i tehničarka otvoreno je progovorila o svojim strahovima.

"Prvi lockdown me nokautirao, ali u ovome aktualnom ću ja pobijediti", rekla je Kristina koja je našla formulu za preživljavanje.

"S jačim mindsetom u glavi spremna sam se boriti s depresijom i anksioznošću s većim osmijehom i punijim srcem. Borim se naoružana ljubavlju i čistom glavom", dodala je.

Na kraju je poželjela da svi čudaci ostanu snažni. "Pobijedit ćemo i ovu bitku. Osmijeh po osmijeh, korak po korak i dugim minutama u meditaciji", poručila je.

Nedavno je također poslala poruku nade da ne treba nikad odustati od sebe, posla i dobre volje.

"Mislim da ima dosta ljudi koji su u istom sr**u kao ja. I onima kojima je još teže. A i onima kojima je lakše. Ali, kako mi je rekla moja divna majčica danas: 'Živi sadašnji trenutak!'. Najveći broj problema koji trenutno zaokupljuju tvoj um ne tiču se današnjeg dana - uzela si ih iz sutrašnjeg'. Kad mi je to rekla, smirilo mi se i tijelo, i srce, i duša, i um...", dodala je bivša manekenka i poručila svima da - nisu sami. "Možda je ovo baš pravo vrijeme koje si čekala za promjenu u svom životu... Živi i slavi život koji živiš sad!", zaključila je Kristina.

Čitajte i:

I bivša manekenka našla se u problemu koji muči milijune: 'U depresiji sam. Opet sam pala, i što sad?'

Kristina Šalinović oduševila fotografijama: Sređena tip-top nakon što je provela 50 dana u pidžami

Poznatoj Dalmatinki prekipjelo: 'Dosta mi je pitanja kako ću izgledati kad ostarim i tko će me oženiti takvu'

Linker
18. travanj 2024 05:29