poklon za godišnjicu

‘Kriza srednjih godina‘: Boran Uglešić ugledao se na suprugu Anu i odvažio se napraviti ono što prije nikada nije

Nakon što su proslavili treću godinu braka, poznata glumica i psihijatar ‘zapečatili‘ su svoju ljubav na moderni način.

Domaća glumica Ana Gruica Uglešić i njezin suprug, psihijatar Boran Uglešić prije tjedan dana proslavili su treću godišnjicu braka, a Boran je sada odlučio napraviti nešto što prije nikada nije. Naime, Ana je poznata ljubiteljica tetovaža i ima ih čak 11, a čini se da je tu ljubav sada prenijela i na supruga.

Na Instagramu se glumica pohvalila da je njezin Boran ušao u 'krizu srednjih godina' te da je konačno pristao tetovirati se. Boran je tako ukrasio tijelo tetovažom kakvu ima i Ana - kemijskom formulom ljubavi.

Čitajte i: Ne preskaču vježbanje ni na odmoru: Supružnici Ana Gruica Uglešić i Boran ne odvajaju se ni

Njezina kolegica, glumica Nataša Janjić Medančić fotografiju na Instagramu simpatično je komentirala s: "Ja mislila past će Ana", na što joj je Gruica šaljivo odgovorila "Sve ima svoje granice".

Slavni par je ovoga ljeta uživao na nekoliko lokacija. Nakon posjeta Veneciji otputovali su u Tirol gdje su uživali u čistom planinskom zraku, suncu, ali i vježbanju u teretani.

"Fiskultura", napisala je kratko glumica uz fotografiju na Instagramu na kojoj ona pozira na pilates lopti dok Boran u pozadini diže utege, a iza njih se proteže predivan pogled na planine.

Boran i Ana vjenčali su se 2018. na intimnoj ceremoniji uz Jadransku obalu. "Boran i ja smo se dugo poznavali. Meni su bile glupe te priče o ljudima koji se poznaju pa se zaljube. Uvijek sam se pitala: 'Kako? Ili ti se netko svidio pri upoznavanju ili nije.' Očigledno da život stalno dijeli lekcije", rekla je jednom prilikom Ana koja iza sebe ima vezu s piscem i blogerom Hrvojem Šalkovićem s kojim ima trogodišnjeg sinčića Marata Ivana i trogodišnji brak s trenerom Dijanom Jahjefendićem.

Linker
19. travanj 2024 17:43