Screen shot/Instagram
(Ne)moguća misija

Kupio joj je cvijeće i rukom napisao pismo: Slavni par 13-godišnji brak spasio uz bračnog savjetnika

Ranije ove godine proslavili su 13 godina braka, a čini se da su jedni od rijetkih koji su uspjeli u tome da ljubav dovedu na višu razinu.

Suprug pjevačica Pink, Carey Hart, (44) ima veliko srce. To je pokazao i nedavno kad je svojoj supruzi poslao pismo i cvijeće za njezin posljednji koncert na europskoj turneji. Njezina svjetska turneja započela je još u ožujku 2018., a suprug joj je pružao bezuvjetnu potporu.

"Čestitam! Mogu samo reći 'WOW! Ponosan sam na tebe što si izvela nemoguće. Postavila si mnoge rekorde u zadnje vrijeme. U turnejama, albumima, a i kao divna majka i supruga", napisao joj je u pismu. Iako nije bio na završnom koncertu našao je način kako da je iznenadi. "Volim te i ne mogu dočekati da uživamo zajedno i slavimo život poslije turneje", naglasio je razdragani suprug.

Dok je 39-godišnja glazbenica putovala Europom ovoga ljeta, Hart je pazio da sve u obitelji funkcionira, te je djecu djevojčicu Willow Sage (8) i dječaka Jamesona Moona (3) često vodio kod majke,

Pink se za Careya Harta udala se 2006. godine, da bi se tri godine nakon toga rastali. No, nastavili su se viđati i igrati onu poznatu 'toplo-hladno', te su na kraju zaključili da im je bolje bilo udvoje. Odvojeno su živjeli godinu dana, a nakon toga obnovili bračne zavjete. Pomirenje im je donijelo mnogo sreće: najprije su 2011. dobili djevojčicu Willow Sage, a krajem 2016. i sinčića Jamesona Moona.

LAS VEGAS, NV - OCTOBER 05:  Recording artist Pink (L) and Carey Hart attend a surprise event in support of Carey Hart's Good Ride Rally benefiting Infinite Hero Foundation at The D Bar, at the D Las Vegas on October 5, 2017 in Las Vegas, Nevada.  (Photo by Bryan Steffy/Getty Images for the D Las Vegas)

Gotovo od samog početka veze, dvostruka dobitnica Grammyja, 39-godišnja Pink i njezin suprug, vozač motorističkih utrka Carey Hart, odlaze bračnom savjetniku. "Ne postoji knjiga koja bi objasnila "Ovako se to radi". Gotovo od samog početka naše veze, već 17 godina, Carey i ja idemo bračnom savjetniku. Oboje dolazimo iz disfunkcionalnih obitelji i nemamo model kako održati obitelj zajedno i živjeti ovaj ludi život. To je jedina slamka za koju se držimo i koja nas je održala" rekla je pjevačica u jednom intervjuu za Today show.

INGLEWOOD, CA - AUGUST 27:  (L-R) Carey Hart, Pink and Willow Sage Hart attend the 2017 MTV Video Music Awards at The Forum on August 27, 2017 in Inglewood, California.  (Photo by Phillip Faraone/Getty Images)
Getty Images

Linker
18. travanj 2024 17:19