stigao nasljednik

Kylie Jenner dobila drugo dijete s poznatim reperom! Sretnom viješću pohvalila se tek tjedan dana nakon poroda

Iako su Jenner i njezin partner Travis Scott prekinuli dvogodišnju vezu prije tri godine, tijekom vremena su se pomirili i odlučili da je vrijeme da njihova kći Stormi dobije bracu ili seku.

Beauty mogulica Kylie Jenner čak tjedan dana je skrivala da je s partnerom, reperom Travisom Scottom dobila drugo dijete. Da je rodila sinčića, objavila je tek jučer, u nedjelju, pohvalivši se na svom Instagram profilu. Uz crno-bijelu fotografiju, na kojoj drži djetetovu ručicu, napisala je samo "2.2. 2022.".

Vijest da čeka drugo dijete sa Scottom, s kojim već ima četverogodišnju kćer Stormi, Jenner je objavila u rujnu prošle godine, kada je na Instagramu objavila video u kojem Stormi ljubi mamin trudnički trbuh.

Čitajte i: Beauty mogulica ruši sve rekorde: Kylie Jenner najpraćenija je žena na Instagramu

"Već neko vrijeme želi Stormi dati brata ili sestru. Voli biti mama. Oduševljena je što je ponovno trudna. Uživa u trudnoći i vrijeme provodi samo s bliskim prijateljima i obitelji", rekao je tada izvor za People.

image

Kylie Jenner s kćeri Stormi i trudničkim trbuhom.

JESAL/DIGGZY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Drugo dijete Scotta i Jenner je pravo iznenađenje jer je par 2019. prekinuo dvogodišnju vezu te su dogovorili skrbništvo, no ponovno su se počeli družiti i odlučili obnoviti romansu.

No, neki izvori tvrde da je njihova veza otvorenog tipa, no bez obzira na to cvate jer su očito željeli još jedno dijete.

Čitajte i: Ipak je istina: Kylie Jenner čeka svoje drugo dijete s Travisom Scottom

Jenner je u siječnju obožavateljima dala pogled iznutra na svoj baby shower, koji je bio prepun žirafa, dizajnerskih proizvoda i zabavnih umjetnina i rukotvorina, iako se svoju prvu trudnoći provela skrivajući se na svom imanju.

Linker
23. travanj 2024 21:58