Profimedia, Xposurephotos
Nema sreće

Kylie Minogue otkrila da je imala živčani slom nakon prekida: 'U mojim se godinama prvo pitate 'Što sada?!''

Bio je 19 godina mlađi, a ona je vjerovala u njihovu ljubav. Zaručili su se i kad se ponadala da će zasnovati obitelj, krenule su glasine da je vara. Naposljetku je uslijedio prekid, za pjevačicu bolan do te mjere da joj je bilo ugroženo zdravlje.

Australska pjevačica Kylie Minogue, koja je zbog iznimnog seksepila, ali i svojih 153 cm visine dobila nadimak 'Džepna Venera', najiskrenije dosad je progovorila o prekidu veze sa zaručnikom, britanskim glumcem Joshuom Sasseom prošle veljače. Tada ga je izbacila iz svog londonskog stana, nakon što su do nje došle glasine da se previše zbližio s glumicom Martom Milans.

Za The Sunday Times je 49-godišnjakinja priznala da je tada doživjela živčani slom, a potom je s dvije prijateljice od svega pobjegla na Tajland. 'Bila sam slomljena, samo sam htjela da to prestane. Znala sam da se moram izliječiti, osjećala sam da je moje tijelo ugroženo. Mislim da se to zove živčani slom', rekla je. Čak šest dana na Tajlandu nije apsolutno s nikim razgovarala, kako bi osjetila čisti, neokrnjeni mir.

Progovorila je i tome da se nadala zasnovati obitelj s 30-godišnjim Joshuom, no sve je palo u vodu nakon tri zajedničke godine.

'Volim se zaljubiti i biti zaljubljena, vjerojatno i hoću, a hoće li moja iduće veza uspjeti? Vjerojatno neće. Možda. Ali dat ću joj priliku', dodala je. Glazba joj je bila najbolji bijeg od nesretnih misli, rekla je, a niti jednu ružnu riječ o Joshui nije htjela izgovoriti: 'Ne bi bilo fer prema njemu', rekla je.

Australian singer Kylie Minogue and her fiancee British actor Joshua Sasse arrive at the BRIT Awards at the O2 arena in London, February 24, 2016. REUTERS/Paul Hackett
/ REUTERS
Kylie Minogue i Joshua Sasse

Linker
22. travanj 2024 14:30