tako se da

Lako je uz ovakve prijatelje: Marijani Batinić se ispunjavaju sve želje u njezinom luksuznom domu

Glazbenik Luka Nižetić svoju je prijateljicu počastio za vikend, pripremivši joj ribu s krumpirom, tikvicama i rajčicama. Ne treba ni prepričavati koliko je voditeljica bila oduševljena dalmatinskim jelom.

"Što i kako vikendom kuhaju Dalmatinci s adresama u Zagrebu...", napisala je Marijana Batinić pored snimke na svom Instagram profilu na kojoj s prijateljem Lukom Nižetićem priprema ribu s krumpirom, tikvicama i rajčicom.

Obrok je šaljivo nazvala MAREnda nedjeljom, a iako je iza svega stajalo dosta posla, našalila se da joj je ručak pao s neba.

Nakon dugog slatkog iščekivanja, voditeljica Marijana Batinić je prije mjesec dana rodila drugu kćerkicu. Malena je došla na svijet 17. rujna 2020., a uz majku, zbog prinove su sretni i uzbuđeni njezina sestrica Ena i tata Matej Pašalić.

Marijana je zbog prinove u obitelji morala voditeljsku palicu showa "Život na vagi" predati bivšoj trenerici Sanji Žuljević.

"Što se mene tiče, to bi bilo to. Kandidate ostavljam u najboljim rukama, produkcijskom timu zahvaljujem na tetošenju, a mojoj beauty ekipi na strpljenju (nitko neće dobiti ječmenac). Odo' ja na porodiljni", napisala je nedavno Marijana.

Luku Nižetića i Marijanu Batinić često se može vidjeti kako piju kavu na zagrebačkoj špici. Njihovo prijateljstvo gotovo je jednako čvrsto kao ono s Lukinom sestrom Petrom.

U 25 godina poznanstva 39-godišnja Marijana i vršnjakinja joj Petra prošle su mnogo, od školskih klupa preko studiranja na Pravnom fakultetu u Splitu pa do vođenja superpopularne emisije 'Po Ure torture'.

Marijana uvijek naglašava kako su joj kandidati iz "Života na vagi" iznova inspiriraju.

"Zato što su to ljudi koji nose teško breme, što fizičko, što psihičko. Od njih učimo kako nikad nije kasno, kako svatko može ustati ma kako teško bilo i naposljetku da je život lijep i da se vrijedi nadati, ponovno roditi, bez obzira na to što si odustao od sebe i pustio konce iz svojih ruku. Gledaš taj proces i shvatiš da je sve moguće i kad svi kažu da je nemoguće.", rekla nam je jednom prilikom.

Čitajte i:

Slatko iščekivanje je gotovo! Marijana Batinić i suprug Matej Pašalić dočekali drugo dijete

'Još malo i prešišat će me!': Kći Marijane Batinić raste 'brzinom munje', a za to ima i dokaz

Linker
19. travanj 2024 17:57