Lana Del Rey i Sean Larkin u opuštenom druženju
 BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Propala ljubav

Lana Del Rey prekinula je s policajcem. On tvrdi da su prijatelji, ona briše njihove fotografije

Glazbenica Lana Del Rey ponovno je solo, prekinula je ljubavnu vezu s policajcem Seanom Larkinom. Otkrio je to u razgovoru za New York Times.

Glazbenica Lana Del Rey prekinula je ljubavnu vezu s policajcem Seanom Larkinom. U razgovoru s New York Timesom Larkin je otkrio da je ponovno slobodan i da je s Lanom završio ljubavnu priču. "Samo smo prijatelji, imamo pretrpane rasporede, no u dobrim smo odnosima", ispričao je u predstavljanju svog profila uoči reality showa "Live PD", kojeg će i on biti zvijezda.

Provodili su se kao svi normalni parovi

Larkin tvrdi i da je, iako je Lana Del Rey svjetski poznata pjevačica, s njom uspio imati vezu bez medijskog uplitanja i stalnih uznemiravanja paparazza. "Dok smo boravili u Tulsi, družili smo se s mojim prijateljima s posla i s njihovim suprugama. Gledali smo Super Bowl zajedno, večerali i družili se. Bavili smo se normalnim stvarima koji rade ostali parovi", dodao je policajac.

26 January 2020 - Los Angeles, California - Sean Larkin, Lana Del Rey. 62nd Annual GRAMMY Awards held at Staples Center., Image: 494973020, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: AdMedia / ADMedia / Profimedia
AdMedia / ADMedia / Profimedia
Lana Del Rey i Sean Larkin na dodjeli Grammyja krajem siječnja u Los Angelesu

Bolest ne pita: 'Žao mi je što ću vas iznevjeriti, ali moram ozdraviti'

Napokon priznali da su u vezi: Sada je i službeno, imamo novi zvjezdani par

Nije otkrio kada su točno prekinuli, no sigurno je da se prekid dogodio nedavno. Naime, krajem siječnja je Lanu Del Rey upravo policajac pratio na dodjelu Grammyja. U prosincu 2019. objavila je i njihovu zajedničku fotografiju na svom Instagramu, no nakon prekida ju je izbrisala.

Linker
11. travanj 2024 03:09