Ranko Šuvar / hanza media
sedma godišnjica

Lana Klingor Mihić otvorila je svoje srce na poseban dan: 'Nitko osim tebe me ne bi trpio'

Sedma godišnjica braka bivše pjevačice i danas gastro influencerice i njegovog supruga nije ni najmanje kritična nego još uvijek frcaju iskre ljubavi i poštovanja...

"Hvala ti za ljubav, poštovanje i razumijevanje. Hvala ti na našoj djeci, na svemiru, na miru koji si nam dao. Zbog tebe imam sve. Hvala ti na najljepših devet godina u mom životu. Sretna ti godišnjica. Nitko osim tebe me ne bi trpio. Zato si ti svemirski brod", podijelila je emotivnu zahvalu svom suprugu s prijateljima i pratiteljima Lana Klingor Mihić.

Taj lijepi proljetni dan kada se odlučila udati, Lana će pamtiti zauvijek... "Popili smo kavu, donio si mi cvijeće, ručali smo. Sjećaš li se koliko je Kiara bila uzbuđena? Obukli smo se, uredili smo našu djevojčicu, sjeli u tvoj mali auto i odvezli se matičaru. Ajme kako sam bila mirna, sretna, ponosna. Nisam se željela opterećivati svime onime čime se mladenke opterećuje. Htjela sam biti što više u tvom zagrljaju, plesati samo s tobom, uživati u svakoj sekundi. Sjećaš se da smo prvi otišli s naše svadbe? Maštali smo o tome kako će nam izgledati Marla, kakav život želimo, kako će nam izgledati kuća jednog dana. Zaspali smo zagrljeni, uspavao si me šapatom “danas, sutra, zauvijek, ti si meni ljubav”. Sviđa mi se što smo to ugravirali u naše prstene", podijelila je nedavno Lana koja je sretna zbog obiteljskog gnijezda koji su uspjeli srediti za sebe i svoje djevojčice Kiaru, Marlu i Miku.

Zagreb, 250517.
Radnicka ulica
Lana Klingor Mihic i Ante Mihic, organizatori gastro festivala.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Šuvar / hanza media

Spica / Zagreb 28.09.2018. / foto: Davor Matota / Lana Klingor Mihic i kcerke Kiara, Marla i Mika

Par se prije tri godine uselio u kuću koju su gradili samo za sebe, i tada je za Gloria.hr ispričala kakav je osjećaj bio preseliti u dom po mjeri koji su planirali i mukotrpno gradili tijekom zajedničkih godina: 'Neopisiv. Ne mogu opisati koliko smo sretni i ponosni. Imali smo jasan cilj i nije bilo lako. Posljednje dvije godine radili smo za to, živjeli s troje djece u stanu od 50 kvadrata, dvije godine muž i ja spavali smo u dnevnom boravku, odrekli smo se izlazaka, druženja s prijateljima , putovanja… gotovo svega jer smo sami radili, odgajali djecu i planirali svoj dom'.

Zagreb, 250517.
Radnicka ulica
Lana Klingor Mihic i Ante Mihic, organizatori gastro festivala.
Na fotografiji; Lana Klingor Mihic.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Suvar / Hanza media


Čitajte i:

Lana Klingor Mihić o najtežim danima: 'Znala sam preroštati cijeli stan i pronaći 12 kuna'

Lana Klingor Mihić obilježava tužnu godišnjicu: 'Ništa mi nije lakše, ne boli manje'

Uzbuđenje je preveliko! Lana Klingor i Ante Mihić jedva dočekali novog člana obitelji: 'Dobrodošao kući, dečko'

Linker
02. travanj 2024 14:16