Lana Pavić i Marko Kožulj
 Promo
tulum za pamćenje

Lana Pavić slavi! Poklon njezinog supruga ju je od srca nasmijao, a on je njime sve rekao

Urednica na Prisavlju, bivša manekenka i majka troje djece, Lana Pavić slavi 40. rođendan. Tim povodom je napravila tulum s prijateljima u jednom zagrebačkom restoranu, a suprug Marko svojim darom joj je zadao novi izazov...

"Do četrdesete sam sve napravila. Suprug, posao, djeca, doktorat, ali nastavljam s cjeloživotnim učenjem. , rekla nam je Lana nakon što je prošle godine dobila novu titulu doktorice znanosti na koju je najponosniji njezin suprug Marko Kožul i njezina djeca, 13-godišnja Lara Borna, petogodišnja Iris Lucija i trogodišnji Marko Aurelije.

instagram

"Znam da se bez njega to ne bi dogodilo. Podmetnuo mi je leđa oko djece. Išao je svuda sa mnom jer sam morala ići na razne konferencije i izlaganja tijekom doktorskog studija, pa i na strana sveučilišta... Sve sam to mogla učiniti jer me je on u svemu pratio.", dodala je Lana.

Za rođendan se suprug Marko itekako potrudio svojim poklonom Lanu od srca nasmijati. Naime, dao je izraditi karikaturu na kojoj je Lana nosi lentu na kojoj stoji 'Madam President'. Osim što ju je nasmijao, otkrio je kako on vidi i zadao joj je i novi izazov.

instagram

'Uvijek govorim da će Lana jednog dana to i postati', stoji u jednom od komentara, a kojim tempom Lana lako niže titule oko svog imena, to nas ne bi nimalo iznenadilo.

Linker
13. ožujak 2024 14:44