PJEVAČICA I GLUMICA

Latino diva Camila Cabello ruši sve predrasude: S ponosom pokazuje obline i nadahnjuje žene diljem svijeta

Pjevačica i glumica svoje obline ponosno pokazuje gdje god se pojavi, a nesavršenosti ističe kako bi inspirirala žene diljem svijeta, pogotovo one mlade jer smatra da im se na društvenim mrežama šalje potpuno kriva poruka.

Pop pjevačica i glumica Camila Cabello (24) još je jednom ovoga ljeta pokazala kako se ne libi pokazati svoje obline. U sportskim tajicama i grudnjaku prošetala je svojeg psa Tarzana, a u opuštenoj šetnji 'uhvatili' su je paparazzi. Trenutačno boravi u rodnom gradu dečka i glazbenika Shawna Mendesa, u Torontu u Kanadi.

image
Camila Cabello u šetnji s psom Tarzanom u Torontu u Kanadi.
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Da je u potpunosti uredu s pokojim kilogramom viška, Camila je jasno dala do znanja u videu na TikToku te se našalila kako je biti opsjednut s vlastitim tijelom i borbom s kilogramima nešto što više nije u modi.

"Mi smo prave žene s oblinama i celulitom i strijama i masnoćom. I to moramo prihvatiti", rekla je u videu te poručila kako voli svoje tijelo unatoč nesavršenostima.

image
Camila u rukama nosi knjigu.
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

U komentarima su joj pisali kako je zbog toga pravi uzor jer s ljudima dijeli realnost, ljubav prema sebi i svojem tijelu, umjesto nedostižnih ideala koji nam se svakodnevno plasiraju na društvenim mrežama. U jednom od intervju rekla je i kako je upravo zbog toga zabrinuta za današnju mladež.

"Neprestano gledaju fotošopirane, uređene slike i misle da je to stvarnost, a njihove su se oči naviknule gledati u kožu s nekakvim premazom (filterom) i odjednom svi misle da je to normalno? Nije. To je lažno. A lažno postaje stvarnost. Imamo potpuno nerealan pogled na žensko tijelo”, rekla je Camila.

image
Shawn Mendes i Camila Cabello pokazali svoja tijela na plaži u Miamiju.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Prekrasna mlada pjevačica u javnosti je izašla i s ispovijesti o opsesivno-kompulzivnim poremećajem zbog kojeg ide na kognitivno-bihevioralne terapije. Uz to, bori se i s anksioznošću, za koju kaže da joj je kroz godine postala prijateljica budući da se naučila nositi s njome iako na početku nije bilo lako. Onemogućavala joj je normalan život, narušila samopouzdanje, no velika podrška i pomoć u svemu tome bio joj je glazbenik i dečko Shawn Mendes. Poznaju se od srednje škole, a nakon zajedničkog hita Señorita, vezu su potvrdili na ljeto 2019. godine.

Čitajte i: Dečko 'od zlata': Nije mu ni 25, a već je oborio sve glazbene rekorde, zaradio milijune i došao na vrh

Osim novih pjesama koje su vani, pjevačica ove godine ima još razloga za slavlje. Na Amazonovom Prime videu 3. rujna izlazi film Pepeljuga, a Camila igra glavnu ulogu. Po prvi put, Pepeljuga je latinoamerička dama podrijetlom s Kube i Meksika, a Camila to, najavljujući novi film na svome Instagramu, ističe s ponosom.

Čitajte i: Slavna pjevačica o mukotrpnoj brobi za koju nitko nije znao: 'Polako mi je oduzimala život'

Linker
22. travanj 2024 14:52