Profimedia, Xposurephotos
I DALJE MLADOLIKA

Latino diva ima novu pjesmu, ali mnoge je više zainteresirala njezina Instagram fotografija

Jennifer Lopez ima novi singl pod nazivom Ni Tu Ni Yo, a bila je dovoljna samo jedna njezina objava na društvenim mrežama da bi cijeli svijet za novu pjesmu saznao munjevitom brzinom. Pjevačica i glumica nikad nije prikrivala svoj seksepil, a svjetski mediji pišu kako ne samo da fantastično izgleda - ona je i sretnija no ikad.

Glumica i pjevačica objavila je fotografiju kojom se prisjeća svog odmora u Miamiju, a, obzirom da leži potrbuške, do izražaja dolazi njezina stražnjica u minijaturnim gaćicama. Svjetski se mediji slažu kako bolje reklame za novi singl nema, a i u samom spotu za pjesmu Ni Tu Ni Yo, J.Lo izgleda senzacionalno.

Missing Miami...

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Djevojka iz Bronxa na sceni je još od 90-ih godina. Proslavila se svojim ulogama u filmovima Money Train i Selena, a o njezinoj latino liniji i bujnim oblinama svojevremeno se pisalo i u Vanity Fairu, jer, pojavila se puno ranije prije no što je, primjerice, Kim Kardashian preuzela tron po tom pitanju.

J.Lo je mnoge djevojke riješila raznih nepotrebnih kompleksa i postavila je neke nove standarde ljepote, mnogo zdravije po samopouzdanje nesigurnih djevojaka diljem svijeta. I, dok se bliži svojoj 50-oj godini, pjevačica i glumica ne posustaje u održavanju dobre linije pa je se nema zašto ni sramiti, iako ulazi u godine u kojima se od nje očekuje nešto sofisticiraniji stil odijevanja.

Ipak, on će, čini se, na radost mnogih pričekati jer je zanosna pjevačica u novom spotu odjevena u razne prekrasne, ali i izazovne modne kombinacije, uključujući i haljinu s provokativnim izrezom oko koje se prije nekoliko dana podigla poprilično velika medijska prašina.

Jennifer Lopez and Alex Rodriguez step out hand in hand in New York City.
<P>
Pictured: Jennifer Lopez, Alex Rodriguez
<B>Ref: SPL1531060  300617  </B><BR/>
Picture by: XactpiX/Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
XactpiX/Splash News
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Kako i pristaje ljetnoj pjesmi, J. Lo je u spotu prošetala i u raznim lepršavim kaftanima, šeširima i haljinicama, a raskošna žuta krinolina, koju je uparila sa statement naušnicama u istoj boji, potpuno je oduševila njezine obožavatelje.

Mladolika kakva je, Jennifer Lopez očito ne doživljava godine kao prepreku ni u kojem pogledu, a u njezinom uspjehu i sreći nisu je omeli ni razni ljubavni brodolomi. Pjevačica posljednjih mjeseci ljubi igrača bejzbola Alexa Rodrigueza, a njezin novi dečko rado je prihvatio i blizance koje je pjevačica dobila u braku s Marcom Anthonyjem. Maleni Emma i Max često su zvijezde njezinih Instagram fotografija, a sudeći po njegovom pojavljivanju u najnovijem spotu, njihov otac Marc i dalje je u bliskom odnosu s Jennifer.

Linker
23. travanj 2024 20:18