ljubav je ljubav

Legenda benda Pink Floyda u 78 godini oženio se peti put i to za 35 godina mlađu: ‘Napokon žena koju ću zadržati‘

Iako je među njima velika razlika u godinama, novopečenim supružnicima ona nimalo ne smeta.

Glazbenik Rogert Waters, suosnivač legendarnog benda Pink Floyd, uplovio je u svoj peti brak i to s Kamilom Chavis. U dobi od 78 godina Rogers je, kaže, napokon našao ženu koju će zadržati.

O novom braku pohvalio se i na Instagramu, gdje je podijelio fotografije s vjenčanja i poručio da je jako sretan svojim odabirom.

Iako je njegova nova supruga mlađa od njega čak 35 godina, Watersa ova razlika ne smeta jer je ipak riječ o ljubavi, a ljubav sve pobjeđuje. S Chavis je glazbenikom u vezi već pet godina, a vjenčanje se odvilo na njegovom imanju u The Hamptonsu, vrijednom 16.2 milijuna dolara.

Waters, za kojeg se kaže da vrijedi 310 milijuna dolara, ispričao je argentinskim medijima 2018. godine kako je upoznao Chavis.

"Zapravo sam je upoznao na jednom od svojih koncerata prije par godina. Radila je kao vozačica mog službenog automobila", rekao je Waters. Navodno je Chavis vozila Watersa na festival Coachella na kojem je svirao 2016. godine.

Čitajte i: Tko je kriv za raspad Beatlesa? Prije 51 godinu Paul McCartney rekao je da je to on, no sada otkriva pravu istinu

"Moj zaštitar je sjedio s njom sprijeda i razgovarali su, dok sam ja bio na stražnjem sjedalu. Privuklo me nešto na njoj... Jednog dana sam je pitao je li joj itko rekao da ima lijepe jagodice. Imala je neku reakciju, a ostalo je povijest", otkrio je glazbenik svoj 'ulet'.

image
The Pink Floyd - lijevo Roger Waters, Nick Mason, Sid Barrett i Rick Wright.
FOTOGRAFIJE: PHOTOSHOT/AVALON/PROFIMEDIA PHOTOSHOT/AVALON/PROFIMEDIA

Bio već četiri puta u braku

Waters iza sebe ima već četiri propala braka - s engleskom lončarkom Judy Trim bio je od 1968. do 1975., s britanskom aristokratkinjom Carolyne Christie od 1976. do 1992., a s glumicom Priscillom Phillips bio je u braku od 1993. do 2001. prije nego je 2012. oženio glumicu Laurie Durning. No, njihov brak je trajao samo do 2015. godine kada je Waters zatražio razvod.

Što se tiče njegove glazbene karijere otkako je 1985. napustio Pink Floyd, dvije godine kasnije izgubio parnicu zbog imena benda. Od tada je na solo turnejama izvodio pjesme s Floydovih albuma "Dark Side of the Moon" i "The Wall", a ponovno se sastao s drugim vokalom benda, gitaristom Daveom Gilmourom i bubnjarom Nickom Masonom na nastupima 2005. i 2011. godine.

Linker
25. travanj 2024 08:36