COLUMBIA TRISTAR TELEVISION - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA COLUMBIA TRISTAR TELEVISION - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA
Legenda se oglasila

Legenda se oglasila: "To nisam bio ja, uvijek sam na strani reda i zakona"

Zbog nevjerojatne sličnosti Chucka Norrisa s neznancem koji je nedavno s Trumpovim pristašama sudjelovao u neredima na Capitol Hillu, najprije se oglasio njegov menadžer, a potom je i sam glumac opovrgao vezu s prekršiteljima zakona čiji su postupci zgrozili svijet.

Zbog “dvojnika” zamijećenog među nasilnicima u američkom Kongresu, legendarni američki glumac i majstor borilačkih vještina Chuck Norris (80) obratio se sunarodnjacima i opovrgao da ima bilo kakvu vezu s neznancem koji mu nevjerojatno nalikuje.

Fotografija riđokosog izgrednika postala je viralna zahvaljujući sličnosti sa zvijezdom televizijske serije "Walker, teksaški rendžer", a kako je tijekom predsjedničke kampanje 2016. podržavao Donalda Trumpa, ne čudi što se fotografija poput požara proširila među pristašama osramoćenog američkog predsjednika,kojem opet prijeti opoziv.

Da je riječ o zabuni, najprije je razjasnio Erik Kritzer, menadžer glumca koji je zbog mačo imidža u legendarnoj seriji postao urbani mit. Potvrdio je zapanjujući sličnost i dodao kako je glumac u to vrijeme bio na svom ranču u Teksasu. Dodao je kako je pravi Chuck Norris, dakako, puno zgodniji. Potom se oglasio i sam glumac.

 - Nedavno sam doznao da se na pobuni u Kapitolu pojavio netko tko izgleda kao Chuck Norris. To nisam ja, nisam bio ondje. U našem društvu nema mjesta ni za kakvo nasilje. Ja ću uvijek biti na strani zakona i reda. Vaš prijatelj, Chuck Norris – objavio je društvenim mrežama.

Linker
21. siječanj 2021 00:06