Nova romansa

Legendarni nogometaš i bivši izbornik ponovo ljubi: Španjolski mediji tvrde da je to sportska novinarka Fani Stipković

Bivša voditeljica Nove TV, koja već godinama živi i radi u Madridu, s nogometnom legendom i njegovim sinom iz prvog braka provela je božićne blagdane - sudeći po objavi na njezinom profilu na društvenim mrežama.

Čini se kako se u pomno čuvanom privatnom životu sportske novinarke Fani Stipković (39), koja već godinama živi i radi u Madridu, pojavila posebna osoba.

Španjolski mediji spekuliraju da je u vezi s legendarnim nogometašem Real Madrida, Fernandom Hierrom (53) jer su viđeni u prilikom izlazaka u madridske restorane. Bivša voditeljica emisije "Red Carpet" na Nova TV otkrila je na svom profilu na društvenim mrežama kako su bivši izbornik "Furije", njegov sin iz bivšeg braka Alvaro Ruiz i ona zajedno proveli božićne blagdane.

image

Fernando Hierro i Fani Stipković

SCAR J.BARROSO/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Otkako se 2019. razveo od bivše supruge Sonie Ruiz s kojom ima dvoje djece, mnoge su ljepotice pokušale osvojiti no to je, kako tvrdi španjolska sedma sila, uspjelo plavokosoj novinarki koja s njim dijeli interes prema sportu.

Čitajte i: Još jedna stepenica u karijeri: Fani Stipković pohvalila se poslovnim uspjehom, a oglasio se i Ciganović

Da su bliski, vidjelo se početkom prosinca, na tribinama madridske Arene, gdje su pratili finale Davis Cupa između Španjolske i Hrvatske. Naravno, svatko je navijao za svoje, a kako je ona 2016. bila službena voditeljica ATP turnira "Croatia Open Umag" mogla mu je štošta otkriti o bijelom sportu koji bivši nogometaš možda ne prati detaljno poput nje.

image

Fani Stipković

NIKSA STIPANICEV/CROPIX

O navodnoj romansi suradnice "Huffington posta", koja je prije nekoliko godina pokrenula vlastiti kanal "Fani TV" gdje su se prikazivali njezini ekskluzivni razgovori sa sportašima, poznatim osobama, uglednicima i poduzetnicima, među prvima je izvijestio magazin Hola!

- Žena koja ga je osvojila je spektakularna novinarka koja s Fernandom dijeli ljubav prema sportu, a intervjuirale je brojne sportske zvijezde. Ljubiteljica je životinja, trenira i živi zdrav život - napisali su. Vrijeme će pokazati radi li se o doista o Fani.

Linker
20. travanj 2024 06:15