Privatni album
na samu staru godinu

Lejla Filipović na godišnjicu braka: 'Oboje smo nagli, a ja još tjeram mak na konac'

'Predivna putovanja, druženja, koncerti, polazak mlađeg sina u peti razred, a starijeg u prvi srednje škole te dolazak kujice Doll u obitelj, to je ono po čemu ću najviše pamtiti 2018. godinu', otkrila nam je bivša misica Lejla Filipović (42) koja baš na Staru godinu sa suprugom, voditeljem i glumcem Tarikom Filipovićem (46), slavi 11. godišnjicu braka! Za mali razgovor ulovili smo je na dalekoj Floridi, a s nama je podijelila i nekoliko obiteljskih fotografija s tog predivnog putovanju.

Godišnjicu braka Lejla i Tarik Filipović ove su godine odlučili provesti s druge strane oceana - sa sinovima Dinom i Armanom otputovali su na američki jugoistok gdje ostaju sve do 12. siječnja, odnosno do kraja školskih praznika. 'Na Floridi, u Cape Coralu smo, kod moje sestre i šogora i s njima ćemo proslaviti godišnjicu braka i Novu godinu', otkrila nam je Lejla i nasmijala se da Tarik nikad ne zaboravlja važne obiteljske datume, a godišnjicu i ne može zaboraviti, sve i da hoće - jer pada na samu Staru godinu.

Privatni album

Privatni album

Ljubav i poštovanje je ono što ih više od desetljeća drži u sretnom braku, napominje Lejla. No, niti kod ovog para čiji brak slovi za jedan od najstabilnijih u domaćem zvjezdanom svijetu, ne ide baš uvijek sve glatko, i to ne kriju. 'Oboje smo dosta nagli i doista lako planemo. To je nešto što nam najviše smeta, ali radimo na tome i pokušavamo tome doskočiti. Moram priznati, ja sam k tome još i ta koja voli raspravljati i istjerivati mak na konac', otkrila je Lejla koja često ističe da joj ništa nije važnije od sreće njezine obitelji.

Privatni album

Nije joj, kaže, uvijek lako. Život s tri muškarca - Dino je 15-godišnji tinejdžer koji je ove godine doživio prijelomnicu, odnosno krenuo u srednju školu, a Arman ima deset godina i krenuo je u peti razred, a tu je i (pre)zaposleni suprug. 'S kim se najteže nositi od njih troje? Pa... sa svima podjednako', rekla je kroz smijeh bivša Miss Hrvatske.

Prije nego što su otputovali na Floridu, nekoliko su puta pohodili i zagrebački Advent:

Instagram

'Išli smo s našim dečkima odmah nekoliko dana nakon otvorenja jer smo znali da kasnije više nećemo biti u Zagrebu. Nismo uspjeli obići sve lokacije, ali dobar dio jesmo. Ma, čim se upale lampice, meni je sve divno, volim taj dvanaesti mjesec, okićen grad i tu neku posebnu euforiju koja zavlada iako sam dijete s mora i volim ljeto', govori Dubrovčanka koja je u Novoj godini sebi, obitelji i prijateljima poželjela - zdravlje.

Privatni album

Linker
19. travanj 2024 22:48