Zen osjećaj

Leona Paraminski iz sunčane Kalifornije pokazala kako uživa u blaženom stanju: ‘Ništa drugo nije važno‘

Domaća glumica prekinula je višemjesečnu šutnju i pokazala kako njena trudnoća odlično napreduje, neodoljivom fotografijom i opstimističnom porukom otrkila je da ulaze u ‘završnu fazu‘.

Domaća glumica koja trenutno živi i radi u Kaliforniji, Leona Paraminski (41), oglasila se nakon dulje stanke. Nakon što je za magazin Gloria otkrila sve o svojoj tako dugo željenoj trudnoći, samozatajna Leona povukla se iz javnosti.

"Kad si u najljepšem 'stanju' i ništa drugo nije važno", napisala je sada uz idiličnu fotografiju. Istaknula je da je šest i pol mjeseci trudna, a u oznakama na Instagramu istaknula je kako je postigla 'zen' osjećaj. Da su te riječi istinite pokazuje i fotografija, Paraminski pozira na osunčanoj terasi, odjevena kalifornijski-ležerno istaknula je trudnički trbuščić koji je jedini znak da se naša glumica nalazi u drugom stanju.

Od snažnog sunca, zaštitila se slamnatim šeširom koji je dao dašak elegancije na sportsku kombinaciju u kojoj se ističu narančaste tajice.

Čitajte i: Leona Paraminski progovorila o umjetnoj oplodnji: ‘Ženama se u Hrvatskoj pristupa s više ljudskosti‘

U veljači ove godine Leona Paraminski je u velikom intervjuu za Gloriju otkrila sve tome kako ona i suprug Tin Komljenović trudnoću nisu mogli ostvariti prirodnim putem. Glumica je zato iz Amerike doputovala u Hrvatsku i podvrgnula se medicinski pomognutoj oplodnji, a nakon uspješnog rezultata Leona zaista uživa u trudnoći.

Iskreno o trudnoći

Leona je jedna od rijekih žena u Hrvatskoj koja je progovorila o svom putu do trudnoće, koji nije od početka išao bez prepreka, stoga je njezina ekskluzivna ispovijest za Gloriju tim važnija. Leona sa suprugom Tinom Komljenovićem (36), doktorom elektrotehnike, posljednjih šest godina živi u Santa Barbari, no na put umjetne oplodnje krenula je u domovini.

"Doznala sam za zagrebačku Polikliniku IVF i dr. Velimira Šimunića, profesora ginekologije i porodništva te jednog od najvećih domaćih stručnjaka za humanu reprodukciju. Prošlo ljeto sam onamo prvi put otišla na izvantjelesnu oplodnju, vratila se u Ameriku, no postupak nije uspio. Bilo mi je to vrlo teško i frustrirajuće, pogotovo zbog toga što mi nitko nije znao reći zašto ne mogu zatrudnjeti pa da problem nekako riješim. Tri mjeseca kasnije pokušala sam ponovno, jer ostala je još jedna Tinova i moja “frozen baby”, kako u šali nazivam blastocistu, to jest napredni embrij za implantaciju. Nisam imala nikakvih očekivanja, ali 23. studenog sam u jeku korone ponovno došla u Hrvatsku i 7. prosinca, baš na 36. rođendan moje sestre Ines, ponovila transfer. Ovoga puta - uspješno. Bila sam u nevjerici i plakala od sreće, tim više što je moja sestra zatrudnjela dvanaest dana prije mene pa ćemo roditi negdje u isto vrijeme", ispričala je Leona novinaru Glorije.

Čitajte i: ‘Sve o mojoj toliko željenoj trudnoći‘: Leona Paraminski ekskluzivno pokazala trbuščić i otkrila sretne vijesti

Zbog trudnoće je zimus i produljila boravak u Hrvatskoj, čekala je da prođe osjetljivo prvo tromjesječje. Nakon što se ispostavilo da trudnoća uredno napreduje, Leona se vratila u sunčanu Kaliforniju, gdje uživa u blaženom stanju.

Linker
20. travanj 2024 11:09