preslatko

Leona Paraminski kolege i prijatelje oduševila izborom imena za svoju djevojčicu, ali i dirljivom uspomenom iz bolnice

Malena je na svijet došla dva tjedna nakon zakazanog termina i to u istoj bolnici gdje je Meghan Markle rodila svoju kćerkicu Lilibet.

Nakon što je ekskluzivno za Gloriju otkrila da je rodila svoje prvo dijete, glumica Leona Paraminski na Instagramu se pohvalila sretnom viješću i to na vrlo simpatičan način. Naime, domaća glumica s američkom adresom objavila je uspomenu iz bolnice - fotografiju prvog otiska stopala svoje bebe.

No, osim toga, ponosna i uzbuđena majka otkrila je da je rodila djevojčicu kojoj su ona i njezin suprug Tin Komljenović dali ime Liv, isto ono koje nosi američka glumica Liv Tyler.

Čitajte i: Leona Paraminski postala je majka! Naša glumica rodila u istoj bolnici kao i Meghan Markle

"Beba nam je stigla u subotu, izašli smo iz bolnice", otkrila je glumica koja je rodila dva tjedna nakon termina - 4. rujna 2021. Iako se nadala da će bebica možda doći oko njenog rođendana 22. kolovoza, jer je termin poroda bio 25. kolovoza, Leona je 42. rođendan dočekala s bebom u trbuhu.

Malena Liv došla je na svijet u Santa Barbara Cottage Hospital, istoj bolnici gdje je Meghan Markle 4. lipnja rodila kćerkicu Lilibet.

Leona je objavom na Instagramu oduševila pratitelje, a njezini kolege i kolegice odmah su joj čestitali. "Čestitam ti draga moja, od srca! Tebi i sretnom tati! Sretna, zdrava i vesela bila, Liv!", napisala je Nataša Janjić Medančić, dok joj je Bojana Gregorić Vejzović poručila: "Čestitam, draga Leona! Svako dobro Liv, ljubim cijelu family".

image
Suprug glumice bio je izvan sebe od sreće nakon vijesti o trudnoći.
PRIVATNI ALBUM

Zagrebačka glumica koja sa suprugom živi u Santa Barbari prošle se godine podvrgnula postupku umjetne oplodnje i to u Hrvatskoj. Tom je prilikom za Gloriju ispričala da je povjerenje dala dr. Velimiru Šimuniću, profesoru ginekologije i porodništva te jednom od najvećih domaćih stručnjaka za humanu reprodukciju koji radi u Poliklinici IVF. I nije požalila.

Čitajte i: Leona Paraminski progovorila o umjetnoj oplodnji: ‘Ženama se u Hrvatskoj pristupa s više ljudskosti‘

"Prošlo ljeto sam onamo prvi put otišla na izvantjelesnu oplodnju, vratila se u Ameriku, no postupak nije uspio. Bilo mi je to vrlo teško i frustrirajuće, pogotovo zbog toga što mi nitko nije znao reći zašto ne mogu zatrudnjeti pa da problem nekako riješim. Tri mjeseca kasnije pokušala sam ponovno, jer ostala je još jedna Tinova i moja 'frozen baby', kako u šali nazivam blastocistu, to jest napredni embrij za implantaciju. Nisam imala nikakvih očekivanja, ali 23. studenog sam u jeku korone ponovno došla u Hrvatsku i 7. prosinca, baš na 36. rođendan moje sestre Ines, ponovila transfer. Ovoga puta - uspješno. Bila sam u nevjerici i plakala od sreće, tim više što je moja sestra zatrudnjela dvanaest dana prije mene pa ćemo roditi negdje u isto vrijeme", ispričala je Leona te istaknula da se u Hrvatskoj pacijenticama pristupa s više ljudskosti.

Linker
23. travanj 2024 18:25