uživaju

Leona Paraminski stigla u Zagreb s kćerkicom: ‘Naše hrvatsko ljeto‘

Glumica, koja sa suprugom i kćerkom živi u Kaliforniji, otkrila je kako ona i malecka provode dane u Hrvatskoj.

Glumica Leona Paraminski s kćeri Liv stigla je u Zagreb, a s pratiteljima je podijelila jednu fotografiju njihovih zagrebačkih avantura. Mama i beba obišle su Art Park Zagreb, a malena se nije dala iz naručja svoje majke.

"Naše hrvatsko ljeto", opisala je Leona kako izgledaju njihovi dani.

Glumica je rodila u bolnici Santa Barbara Cottage, u kojoj je i vojvotkinja Meghan Markle rodila svoju kćerkicu Lilibet. Ta bolnica slovi za najbolju bolnicu u okrugu.

Leona i suprug Tin Komljenović godinama živi u Kaliforniji, a Liv je stigla krajem prošlog ljeta.

Malena se rodila dva tjedna nakon termina, u subotu, 4. rujna. Iako se Leona nadala da će bebica možda doći oko njenog rođendana 22. kolovoza, jer je termin poroda bio 25. kolovoza, Leona je 42. rođendan dočekala s bebom u trbuhu.

Čitajte i: Leona Paraminski postala je majka! Naša glumica rodila u istoj bolnici kao i Meghan Markle

image

Leona Paraminski sa suprugom Tinom i malenom Liv živi u Kaliforniji.

VEDRAN PETEH/CROPIX

Glumica se krajem pretprošle godine podvrgnula postupku umjetne oplodnje i to u - Hrvatskoj. O svemu je progovorila ekskluzivno za magazin Glorija. Preko preporuka došla je do zagrebačke Poliklinike IVF i dr. Velimira Šimunića, profesora ginekologije i porodništva te jednog od najvećih domaćih stručnjaka za humanu reprodukciju.

image

Leonina kćerkica na svijet je stigla prošlog rujna.

VEDRAN PETEH/CROPIX

"Prošlo ljeto sam onamo prvi put otišla na izvantjelesnu oplodnju, vratila se u Ameriku, no postupak nije uspio. Bilo mi je to vrlo teško i frustrirajuće, pogotovo zbog toga što mi nitko nije znao reći zašto ne mogu zatrudnjeti pa da problem nekako riješim. Tri mjeseca kasnije pokušala sam ponovno, jer ostala je još jedna Tinova i moja 'frozen baby', kako u šali nazivam blastocistu, to jest napredni embrij za implantaciju. Nisam imala nikakvih očekivanja, ali 23. studenog sam u jeku korone ponovno došla u Hrvatsku i 7. prosinca, baš na 36. rođendan moje sestre Ines, ponovila transfer. Ovoga puta - uspješno. Bila sam u nevjerici i plakala od sreće, tim više što je moja sestra zatrudnjela dvanaest dana prije mene pa ćemo roditi negdje u isto vrijeme", ispričala je Leona.

Linker
23. travanj 2024 12:38