BIVŠI SUPRUŽNICI

Leonarda Lončar prvi put o razvodu od Zvonimira Bobana: ‘To je sve što mogu reći...‘

Bili su jedan od najdugovječnijih parova na sceni, a ove godine u svibnju svima su obznanili kako su se sporazumno razveli. Leonarda je sada prvi put govorila o tome te priznala kako je iza nje težak period u životu.

Bivša supruga nogometaša Zvonimira Bobana, Leonarda Lončar, unatoč tome što su se supružnici dogovorili kako više neće u medijima govoriti o ovoj temi, ipak je odlučila progovoriti o razvodu nakon 28 godina braka. U svibnju ove godine javnosti su obznanili kako su se sporazumno rastali početkom ove godine, a bivša dizajnerica i bivši nogometaš ostali su u dobrim odnosima.

"Više se nećemo očitovati o ovoj temi za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život", rekao je tek kratko Boban ove godine, no njegova bivša supruga ipak se kratko osvrnula na prekretnicu u njihovim životima.

image
Leonarda Lončar na zagrebačkoj špici.
DAMJAN TADIC/CROPIX

"Imam svoju djecu i krećem od sebe same sada, to je sve što mogu reći", rekla je te dodala kako je počela sretati drage ljudi od kojih se na neko vrijeme razišla. Vratila se iz Švicarske u Zagreb i otkrila zašto voli život u hrvatskoj metropoli.

"Nema do Hrvatske, u pidžami izađem s psom van i odem po kavu i po kroasane. I kći, koju danas zovem Ljutika jer je ljuta na mene, kaže da nema do Zagreba, do tog nekog seosko-gradskog lifestylea, ja se tu osjećam da mogu bilo kako izaći van, da mi ništa neće biti zamjereno", rekla je simpatična Leonarda.

O povratku prijateljice iz Švicarske na Instagramu se u kolovozu ove godine pohvalila i glazbenica Nina Badrić, koja je podijelila zajedničku fotografiju te napisala kako je Zagreb ljepši grad otkako se Leonarda vratila. Zajedno su ovo ljeto otputovale i u Međugorje, a o tome je Leonarda govorila i za RTL.

image
Leonarda Lončar prvi put u javnosti nakon povratka iz Švicarske
CROPIX

Čitajte i: Povratak u Zagreb joj godi: Leonarda Boban blista u vibrantnim komadima koje želimo u ormaru!

"Kad sam priželjkivala svoje prvo dijete, a nikako nisam uspjela ostati u drugom stanju, prvi put sam se obavezala Gospi, rekla sam da, ako ću ikada u životu imati žensko dijete, da ću joj dati njezino ime i posvojila sam Mariju, koja je dobila ime po Gospi. Poslije mi je Bog dao i moju ostalu djecu i na kraju sam uspjela začeti i dobiti Ružu, ali Međugorje mi je uvijek u srcu", rekla je Leonarda.

Poznanstvo dugo 30 godina

Zvonimir i ona upoznali su se 1989., ljubav je počela kao na filmu, kada je mladi nogometaš ušao u butik u kojem je ona radila. Vjenčali su se krajem 1993. u Milanu na intimnoj ceremoniji, veliko slavlje priredili su u Zagrebu u ljeto iduće godine.

image
Zvonimir i Leonarda u braku su bili od 1993. godine
GORAN MEHKEK/CROPIX

Posvojili su četvero djece - 1997. kći, drugog sina 2003., a četiri godine kasnije posvojili su blizance. Dvije godine nakon toga ostvarila im se i dugogodišnja želja pa su se 2009. ostvarili kao biološki roditelji. Leonarda je rodila djevojčicu.

Dok je Leonarda tajnovita po pitanju nove ljubavi, njezin bivši suprug već ljubi, a riječ je o uglednoj stomatologinji, kratkokosoj brineti Marijani Gikić.

Čitajte i: Doznali smo sve o fatalnoj Marijani Gikić: Nova ljubav Zvone Bobana ima velike planove, a on je potpuno podržava!

Linker
22. ožujak 2024 11:11