najveća zvijezda dodjele

Lizzo u hrabrom izdanju: Na BET Awards došla u seksi Gucci haljini

Talentirana glazbenica svojim nastupom otvorila je dodjelu nagrada i oduševila publiku ne samo izvedbom svog novog hita ‘It‘s About Damn Time‘, već i zlatnim kostimom u koje su bile odjevene i prateće pjevačice i plesačice

Na dodjeli američkih nagrada BET koje slave Afroamerikance u glazbi, kulturi i filmu, kao najveća zvijezda istaknula se glazbenica Lizzo koja je crvenim tepihom prošetala u raskošnoj tamnoplavoj Guccijevoj haljini napravljenoj po njezinoj mjeri. Simpatična Lizzo s veseljem je pozirala fotografima, izbacivši nogu kroz prorez haljine metalnog sjaja i mašući širokim rukavima obrubljenim perjem što je izazvalo sveopće oduševljenje. Za talentiranu glazbenicu svi imaju riječi hvale jer osim talenta oko sebe širi pozitivnu energiju uz dozu humora. S neskrivenim ponosom nosi višak kilograma, a u svojim spotovima više je otkrivena nego pokrivena.

image

Lizzo se iz Guccijeve haljine prodijenula u zlatni kostima za otvorni nastup na dodijeli nagrada

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Za razliku od ostalih pjevača i glazbenika, njezine plesačice na pozornici ili u spotovima jednako su lijepo zaobljene čime suvereno razbija mitove o talentu i ljepoti koja isključivo pripada mršavicama. Lizzo je i otvorila svečanu dodjelu nagrada u Los Angelesu otpjevavši svoj najnoviji hit 'It's About Damn Time' pojavivši se na pozornici sa svojim plesačicama u metalno-zlatnom kostimu.

image

D'Mile i Bruno Mars kao duo Silk Sonic, dobitnici su nekoliko nagrada

AARON J. THORNTON/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Dodjelu je vodila glumica i pjevačica Teraji P. Henson, a nagradu za životno djelo dobio je Sean Diddy Combs. Među nagrađenima bio je i Will Smith koji je dobio nagradu za najboljeg glumca unatoč skandalu kojeg je izazvao na Oscarima. Nagrade su dobili i Zendaya, Mary J. Blige, mlada pjevačica Latto, Kendrick Lamar, The Weekend..., a najviše razloga za veselje imao je duo Silk Sonic koji su trijumfirali u nekoliko kategorija - za najbolji album, najbolji video i najbolji bend.

Linker
11. travanj 2024 20:40