Pravo osvježenje

Ljepota sa stavom: Tajči Cameron pokazala novu frizuru i kako zauvijek zadržati mladenački duh

Glazbenica je odlučila napraviti promjenu na kosi, a da ne mijenja boju i duljinu koje su joj s godinama postale pravi zaštitni znak.

Tatjana Cameron, poznatija kao Tajči jedna je od prvih pop ikona s ovih prostora, njezine frizure i haljine kopirale su djevojčice i djevojke godinama. Poluduga plava kosa bila je i ostala njen zaštitni znak kojem je vjerna do danas, no to ne znači da i s takvim stilom nema mjesta za značajne promjene. Tajči je svoj poludugi bob osvježila šiškama.

"Nikada nemojte postati toliko ozbiljni da ne odrežete šiške", napisala je glazbenica uz fotografiju na kojoj se pohvalila novom frizurom. Uz to je označila svoju frizerku Christinu Riveru koja je zaslužna za njen novi izgled.

Nije dugo trebalo da našoj glazbenici s američkom adresom pratitelji počnu sipati komplimente, pohvalili su ovaj svježiji izgled, a neki su kazali i da bi se po uzoru na nju također ošišali.

Tatjana je jedna od najuspješnijih glazbenica na našim prostorima, a iz medija i glazbe povukla se na samom vrhuncu i to kad je imala samo 21 godinu. Mnogi su se začudili da odlazi od megauspješne karijere i seli u Sjedinjene Američke Države gdje je osnovala obitelj. Glazbom se nikada nije prestala baviti, ali se umjesto pop hitova okrenula duhovnoj glazbi.

Čitajte i: Tajči se vratila u Hrvatsku, dočekala ju je majka Štefica: ‘Ovo je ljubav, sreća i snaga!‘

S pokojnim suprugom Matthewom Cameronom je surađivala u stvaranju glazbe, a podigli su i tri sina. Obitelj je zadesila tragedija 2017. kada je od raka pluća preminuo njezin suprug. Tajči se otad posvetila duhovnim obnovama, a nudi i luksuzna duhovna krstarenja poput onih Ane Bučević.

Razlog odlaska na vrhuncu

Tajči je tek nedavno, gostujući u HRT-ovoj emisiji "U svom filmu" iskreno progovorila o tome zašto je na vrhuncu slave odlučila otići.

Čitajte i: Tajči s puno emocija čestitala rođendan najvažnijem muškarcu u svom životu: 'Bezbroj trenutaka ljubavi, sreće, ali i suza'

"Moj cilj je bio da kroz glazbu stvorim nešto lijepo, inspiriram. Taj Zadar, Jugovizija, ta slava je bila strašno intenzivna. Svi su mi govorili da se ta intenzivnost nije dogodila nikad prije... Bila sam spremna na kakve god glazbene scenske izazove, ali na taj osjećaj, to nije bila čak niti regularna slava, to je bilo strašno intenzivno i u tom trenutku nisam imala alate, niti mentalnu niti emotivnu podršku nekoga tko bi to prepoznao i znao meni to objasniti", kazala je Tatjana. Njezin tadašnji mentor i menadžer Zrinko Tutić pokušao je napraviti sve samo kako glazbenica ne bi otišla u SAD i time završila karijeru.

"Nisam otišla zbog želje da negdje drugdje napravim karijeru, zato što sam bila ljuta na nekoga, nego jednostavno nisam vidjela drugi način van svega... U jednom trenutku ja sam čak poželjela da to sve prestane, da zaspem i da to sve nestane. U tom trenutku čak sam imala i ozbiljnije suicidalne misli. I u tom trenutku sam jednostavno znala da moram, da ću ili spasiti svoj život - ili neću biti više. Ili ću otići u drogu, ne znam kakva ponašanja. Ili ću se skroz izgubiti", iskreno je progovorila.

Tajči i dalje živi u Nashvilleu u SAD-u, a ljeta gotovo redovito provodi u domovini.

Čitajte i: Tajči iskreno o odlasku iz Hrvatske: ‘Znala sam da moram otići - ili ću spasiti život ili me više neće biti‘

Linker
23. travanj 2024 20:44