ljubav je u konavlima

Ljetna idila našeg zgodnog glumca: S djevojkom Karlom baš ništa ga nije uspjelo razdvojiti

Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović uživaju na jugu Hrvatske, u neodoljivom naselju Molunat nedaleko Dubrovnika odakle fanovim šalju romantične fotografije.

I dok je za mnoge ljetni godišnji odmor prošlo svršeno vrijeme, zagrebački kazališni i televizijski glumac Fabijan Pavao Medvešek (28) uživa u najljepšem djelu ljeta, onome bez gužvi na plažama i hordi turista po gradovima. Njegova ovogodišnja destinacija je Dubrovnik, točnije Konavle gdje boravi s djevojkom Karlom Abramović.

Naime, zajednički odmor iznimno im godi jer zbog cjelodnevnih snimanja koje je glumac provodio na setu serije ‘Dar-Mar‘ koja se emitirala na Novoj TV, par je iznimno malo vremena provodio zajedno. Paralelno sa serijom natjecao se u šestoj sezoni showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ gdje je zahvaljujući talentu i trudu odnio pobjedu.

image
NEJA MARKICEVIC/CROPIX

Fabijan Pavao: ‘Najbolji savjet dobio sam od oca, a za djevojku ću reći da mi je sve, šarmirala me odmah‘

No, ni česta razdvojenost nije stala na put ovom sretnom paru koji je zajedno od srednje škole. Naime, Karla je studirala produkciju u Engleskoj zbog čega su bili primorani održavati vezu na daljinu, a Fabijan Pavao odmah po završetku Akademije Dramskih umjetnosti intenzivno je počeo raditi. Osim što je u mnogim dječjim filmovima posuđivao glas, bio aktivan na kazališnim daskama matičnog kazališta Komedija, televizijska publika najviše ga pamti po seriji ‘Na granici‘, ‘Crno-bijeli svijet‘ i ‘Nemoj nikom reći‘. Na njegov su uspjeh osim djevojke Karle, posebno ponosni roditelji, glumac i redatelj Rene Medvešek te nastavnica likovne kulture Milena Matijević Medvešek.

Do novih poslovnih pobjeda par zasluženo uživa u zajedničkim trenucima ne razmišljajući previše što ih čeka na jesen, a romantika i zaljubljenost vrište iz svake njihove fotografije na Instagramu.

Linker
19. travanj 2024 05:31