Red Bull press
predstavio svoje princeze

Ljetovanje uz neodoljivo pojačanje: Ivica Kostelić kao tata od formata pokazao super moći

Supruga proslavljenog hrvatskog skijaša Ivice Kostelića, Elin, objavila je video na kojem Ivica pleše s kćerkicama koje sada imaju četiri mjeseca.

U zabavnom Instagram Storyju Elin Kostelić, tata Ivica ponosno svijetu predstavlja svoje princeze. Svoje kćeri Janu i Katu, kao što se može vidjeti u neodoljivoj snimci ponosne majke, drži u naručju i s njima pleše. U pozadini svira pjesma 'Moves Like Jagger' Maroona 5 i Christine Aguilere i na taj način ih smiruje.

instagram Elin Kostelić

Cijela slavna obitelj je trenutačno na ljetovanju na Mljetu gdje je njihova baza godinama.

Podsjetimo, supruga Ivice Kostelića rodila je blizanke u ožujku. Elin Kostelić bila je u rodilištu u Petrovoj kada je Zagreb pogodio jak potres i kada su sve rodilje i bebe zbog sigurnosti bile evakuirane.

Proslavljeni sportaš vijest da će se obitelj proširiti za dva člana dobio je uoči četrdesetog rođendana. "Svaki novi dan uz djecu je nova radost: uživam ih gledati kako rastu i napreduju, a njihova bezgranična ljubav i otvorenost prema novim iskustvima su neusporedivi s bilo čime", rekao je jednom prilikom Ivica.

Nedavno je naglasio kako mu je vjera u svemu ogroman pokretač, ona je 'emocija koja vam daje snagu za mnoge stvari'.

"Mogu reći da pomoću vjere postižete više, nešto što niste svjesni da možete postići. Vjera je istovremeno snaga i nada. Vjera je neraskidiv pratitelj svakog uspjeha", zaključio je.

Damir Krajac / CROPIX

Čitajte i:

Kostelić odgodio krstitke svojih princeza:' Žao mi je što okolnosti nisu drugačije, ali sada je tako'

EKSKLUZIVNO Neviđeno uzbuđenje u obitelji Ivice Kostelića: 'Veselimo se blizankama'

Neodoljiv duo: Pogledajte kako sinovi Ivice Kostelića 'rasturaju'

Linker
16. travanj 2024 16:41