Manekenka Cara Delevingne dvije godine bila je u vezi s američkom glazbenicom St. Vincent
priznaju da vole dušu, a ne spol

Ljubav je napokon slobodna: Ove zvijezde su dokaz da još jedan veliki tabu odlazi u povijest

Spajsica MEL B nedavno je priznala vrući flert s članicom benda GERI HALLIWELL te raspirila priču o trendu koketiranja sa seksualnošću brojnih holivudskih zvijezda koje otvoreno priznaju - volimo dušu, a ne spol.

Nekoć je bilo nezamislivo da žene - pogotovo one za koje se zna da su bile u braku ili vezi s muškarcem - otvoreno pričaju o aferama s osobama istog spola, no posljednjih godina i taj tabu očito odlazi u povijest. Sve je više ženskih zvijezda koje se hvale mladenačkim iskustvima s curama, kao i onih koje ne oklijevaju javno priznati da ih, ovisno o okolnostima i fazi života, jednako privlače i muškarci i žene. Pritom tvrde da nisu lezbijke, nego da imaju - fluidnu seksualnost.

Riječ je o pojmu koji stručnjaci definiraju kao promjenu seksualne orijentacije, a ona je moguća u bilo kojem razdoblju života. S obzirom na broj zvijezda koje su u posljednje vrijeme otkrile da imaju fluidnu seksualnost - a među njima su pjevačice Lady Gaga, Miley Cyrus i Fergie, glumice Kristen Stewart i Amber Heard te manekenka Cara Delevingne - riječ je o trendu prilično popularnom među poznatima.

Posljednja je u nizu prošli tjedan svoj “slatki grijeh” otkrila zvijezda serijala “Igra prijestolja” Sophie Turner (22).

- Svi eksperimentiraju, to je dio odrastanja. Zaljubljujem se u dušu, ne u spol - rekla je Sophie potvrdivši da je, prije nego što je 2016. započela vezu s glazbenikom Joeom Jonasom (29), članom benda Jonas Brothers, imala afere sa ženama i muškarcima.

Nick Jonas and Priyanka Chopra are seen having another marriage ceremony in Delhi, India. The couple were joined by friend and family including Joe Jonas and his girlfriend Sophie Turner.
04 Dec 2018, Image: 400336849, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Sophie Turner ovog ljeta planira vjenčanje sa zaručnikom, glazbenikom Joeom Jonasom

U međuvremenu je ipak zaključila da su joj dečki draži pa se u listopadu prošle godine zaručila s Jonasom, a na ljeto planiraju vjenčanje. Doduše, neki smatraju da između nje i najbolje prijateljice Maisie Williams (21), koja u “Igri prijestolja” glumi njezinu sestru Aryu, oduvijek postoji nešto više od prijateljstva. Te glasine Sophie često i sama potpiruje dvosmislenim izjavama, držanjem za ruke i čestim izmjenama poljubaca te spavanjem u istoj prikolici na setu.

19 March 2013 - Hollywood, California - Maisie Williams, Sophie Turner. The Academy of Television Arts & Sciences presents An Evening with âoGame of Thrones,â? Held At The Grauman's Chinese Theatre. Photo Credit: Kevan Brooks/AdMedia/ADMEDIA_adm_GameOfThrones_KB_022/Credit:Kevan Brooks/AdMedia/SIPA/1303200557, Image: 236515432, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Sipa Press
Profimedia, TEMP Sipa Press
Glumica Sophie Turner izjavila je da je imala iskustva s curama i da je privlači kolegica iz serijala ‘Igra prijestolja’ Maisie Williams

- Ljudi često misle da smo Maisie i ja par. Opčinjena sam njome tako da se nikad ne zna... - priznala je glumica.

Nedavno se i bivša Spice Girl Mel B. (43) s nostalgijom prisjetila mladenačkih eksperimenata u krevetu s kolegicom Geri Halliwell (46). Iako Geri - danas udana žena i majka dvoje djece - to negira, zajednički prijatelji tvrde da je njihova afera trajala čak godinu dana.

8 Feb 2013 - LONDON - UK
GERI HALLIWELL AND  MELANIE BROWN  AKA MEL B GETS MOBBED BY WAITING FANS WHEN LEAVING THE PICCADILLY THEATRE, AS THEY GET INTO A WAITING CAR IT ACCIDENTALLY DRIVES INTO WALL!, Image: 153332841, License: Rights-managed, Restrictions: PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS - PLEASE PIXELATE CHILDS FACE BEFORE PUBLICATION***UK AND USA CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE CALL 0208 370 0291 or 13106004723, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK
Vatrene Spice Girls Mel B i Geri Halliwell nekoć su na turnejama dijelile krevet, što bi Geri - danas udana žena i majka dvoje djece - najradije zaboravila

Autorica bestselera “Jedi, moli, voli” Elizabeth Gilbert (52) također ima nesvakidašnja ljubavna iskustva. Nakon dva propala braka (s Michaelom Cooperom i Joseom Nunesom) 2017. prohodala je s prijateljicom Rayyom Elias, a godinu dana nakon njezine smrti od raka gušterače utješila se u zagrljaju fotografa Simona MacArthura - inače najboljeg prijatelja njezine pokojne djevojke.

Ipak, čini se da bi titulu “kraljice” fluidne seksualnosti trebala ponijeti britanska manekenka Cara Delevingne (26). Dosad je hodala s glumcem Jackom O’Connellom (28) te pjevačima Harryjem Stylesom (25) i Jakeom Buggom (25), no svojim najvećim ljubavima smatra pjevačicu St. Vincent (36) i glumicu Ashley Benson (29), s kojom je u vezi od prošle godine.

NEW YORK, NY - JANUARY 07:  Michelle Rodriguez and Cara Delevingne attend the Detroit Pistons vs New York Knicks game at Madison Square Garden on January 7, 2014 in New York City.  (Photo by James Devaney/WireImage)
WireImage
Cara Delevingne je s 14 godina starijom glumicom Michelle Rodriguez hodala 2014.

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 21:  Cara Delevingne (L) and Annie Clark attend the Burberry Womenswear Spring/Summer 2016 show during London Fashion Week at Kensington Gardens on September 21, 2015 in London, England.  (Photo by David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Burberry)
Manekenka Cara Delevingne dvije godine bila je u vezi s američkom glazbenicom St. Vincent

S Ashley je, tvrdi, otkrila pravu ljubav, a o dečkima kaže: - Oni samo razmišljaju o seksu. Kao klinka sam se puno više družila s dečkima i mnogi od njih ostali su mi prijatelji. Nove ne tražim, a oni koji žele nešto drugo uopće me ne zanimaju. Cara Delevingne, čini se, pravi je “otrov za žene”, jer njezinim čarima nisu odoljele ni manekenka Paris Jackson (20), glumica Michelle Rodriguez (40) te pjevačice Miley Cyrus (26) i Rita Ora (28).

- Tijekom života sam bila u ljubavnim vezama sa ženama i muškarcima i to smatram svojim životnim putovanjem - bila je jasna Rita Ora, koja trenutačno hoda s američkim glazbenikom Andrewom Wattom. Uostalom, jedan od njezinih velikih hitova je pjesma “Girls”, u kojoj pjeva “Sometimes I just wanna kiss girls, girls, girls...” (Ponekad samo želim ljubiti cure, cure, cure...). Inspiraciju za nju, priznaje, pronašla je u vlastitim iskustvima, ali i u hitu “I Kissed A Girl”, koju je još 2008. otpjevala Katy Perry (koja je i sama priznala da njezin mladenački eksperiment nije ostao samo na poljupcu).

Twilight chapitre 3 Hesiataion
The Twilight Saga Eclipse
2010
Real  David Slade
Kristen Stewart
Robert Pattison.
COLLECTION CHRISTOPHEL © Summit Entertainment / Temple Hill Entertainment, Image: 404402487, License: Rights-managed, Restrictions: Restricted to editorial use related to the film or the individuals involved (producers, directors, authors, actors, etc.)
The rights of publicity of any person depicted in the photos are not granted
Mandatory credit of the film company and photographer, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP
Profimedia, AFP
Glumica Kristen Stewart bila je poznata po vezi s kolegom Robertom Pattinsonom

Jedna od rijetkih koja ne skriva imena žena s kojima je bila u vezi je glumica Kristen Stewart (28). Iako je najviše publiciteta imala njezina bivša veza s Robertom Pattinsonom, kolegom iz filmskog serijala “Sumrak saga”, poznato je da je Kristen hodala s producenticom Alicijom Cargile, glazbenicom St. Vincent, francuskom repericom Soko, manekenkom Stellom Maxwell (28) i stilisticom Sarom Dinkin.

EXCLUSIVE
/Kristen Stewart, Stella Maxwell
Costume Institute Benefit Gala celebrating 'Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology' exhibition, After the Met with Apple Music Party, Boom Boom Room, New York, America - 02 May 2016, Image: 283405185, License: Rights-managed, Restrictions: EXCLUSIVE, Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Kristen Stewart nije skrivala ni ljubav prema manekenki Stelli Maxwell

I Lady Gaga (33) je navodno govorila o svojoj ljubavi prema curama u hitu “Poker Face”, no njezine su izjave o toj temi dočekane “na nož”. Mnogi su, naime, tvrdili da je to izmislila zbog boljeg marketinga, kako bi se dodvorila mladima koji doživljavaju fluidnu seksualnost kao nešto zanimljivo, zabavno i cool.

Miley Cyrus je pak tvrdila da je sklonost curama otkrila sa samo 14 godina, a najteže joj je bilo to priznati majci. Ta je faza danas očito iza nje, a u njezinu prevladavanju velikog je udjela imao njezin dugogodišnji dečko i sadašnji suprug, australski glumac Liam Hemsworth.

Iako je svojedobno hodala s mišićavom akcijskom zvijezdom Vinom Dieselom i kolegom Zacom Efronom, i glumica Michelle Rodriguez gaji ljubav prema nježnijem spolu. - Muškarci su intrigantni. Ali i cure. Biti sa ženom tako je prirodno. Želim isprobavati nove stvari i osjećati se slobodnom - izjavila je još 2013. Michelle.

Slično o toj temi misle glumice Amber Heard (bivša supruga Johnnyja Deepa koja trenutačno hoda s trgovcem umjetninama Vitom Schnabelom) te Drew Barrymore (koja je trenutačno u trećem braku s biznismenom Willom Kopelmanom). I Fergie (44), bivša pjevačica grupe Black Eyed Peas, ima lijepe uspomene iz veza sa ženama. - Mislim da su žene prekrasne. Dobro sam se zabavljala s njima i ne sramim se toga - izjavila je u jednom intervjuu, no kada se u listopadu 2017. razvodila od glumca Josha Duhamela na­kon osam godina braka, priznala je da je mislila kako će ta ljubav trajati zauvijek.

Linker
18. travanj 2024 09:02