Stalno su zajedno

Ljubav je u zraku? Rihanna ljubi svog dugogodišnjeg prijatelja, i ne trude se pobiti nagađanja

Reper A$AP Rocky navodno je nova ljubav glazbenice barbadoškog podrijetla. Već neko vrijeme često ih se može vidjeti u zajedničkom društvu, a Rihanna uopće ne skriva da je zaljubljena.

Nakon mjeseci nagađanja o njenom ljubavnom statusu, navodno je potvrđeno kako Rihanna ima dečka, riječ je o dugogodišnjem prijatelji u reperu umjetničkog imena A$AP Rocky. Da je glazbenica i poduzetnica sretno zaljubljena potvrdio je izvor blizak paru, tvrdi magazin People. Ove vijesti stigle su nakon što je par viđen na zajedničkoj večeri u New Yorku tijekom vikenda.

No, govorkanja da je dvoje glazbenika u vezi javila su se još u siječnju ove godine, otkako je RiRi prekinula trogodišnju vezu sa svojim dečkom milijarderom Hassanom Jameelom. Tada se nekoliko svjetskih medija bavilo navodnom vezom Rihanne i A$AP Rockyja, no bliski izvor je u to vrijeme kazao da je pjevačica i dalje slobodna.

Na ljeto je Rihanna angažirala repera u svojoj kampanji za Fenty Skin, štoviše bila je to zajednička kampanja u kojoj su dali i nekoliko zajedničkih intervjua.

Iako su govorili o njezi kože, odgovori su bili i više nego dvosmisleni,

"Moj tip kože je kompliciran koliko i moji muškarci. Vi svi tvrdite da su žene komplicirane, ali u stvari ste vi", šaljivo je odgovorila RiRi kada ju je A$AP pitao kakav ona tip kože ima.

Kada je ona njemu uputila isto pitanje - kakva je njegova koža, samouvjereni reper odgovorio je jednom riječju. "Zgodna".

Prvo prijateljstvo, zatim ljubav

I na kraju godine, dvoje glazbenika nije se odmaknulo od toga da ih se romantično povezuje, a čini se kako se nisu previše ni trudili to pobiti.

image
Rihanna i ASAP Rocky na dodjeli modnih nagrada u Londonu, u prosincu 2019.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Inače, A$AP Rocky i Rihanna prijatelji su već niz godina. Reper je još 2013. nastupao kao predgrupa na Rihanninoj svjetskoj turneji Diamonds, a gostovao je i na njezinoj pjesmi "Cockiness."

Osim glazbe i njege kože, dijele iste interese prema modi, duo je 2018. zajedno bio na modnoj reviji Louisa Vuittona u Parizu.

Reper u svojoj ljubavnoj povijesti također ima poznate bivše djevojke, s Kendall Jenner bio je 2017., a prošle godine hodao je s brazilskim modelom Daiane Sodré.

Linker
18. travanj 2024 14:48