TOPLE LJETNE NOĆI

Ljubav je u zraku: Šukerova bivša djevojka Kristina u zagrljaju mlađeg Mateja, uživaju u Splitu

Pjevačica Kristina Bralo (28) nešto više od pola godine od prekida s Davorom Šukerom uživa u društvu bivšeg mistera Mateja Cvitanovića (27). Oboje su istu fotografiju objavili na društvenim mrežama i time potvrdili glasine o vezi.

Bivša missica i pjevačica Kristina Bralo (28) izgleda ponovno ljubi, i to svojeg kolegu, bivšeg mistera turizma Mateja Cvitanovića (27). Nakon prekida s 25 godina starijim, bivšim nogometašem i predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza Davorom Šukerom, pjevačica je ponovno sretna u zagrljaju mlađeg i to se ne libi pokazati na svojim društvenim mrežama.

Visoki tamnoputi Matej osvojio je njezino srce, a zajedno su u toploj ljetnoj noći zagrljeni pozirali na splitskoj rivi. Istu fotografiju i on je objavio na Instagramu. Da se između njih dvoje nešto "kuha" dalo se naslutiti još prošlog mjeseca. Kristina je na Instagramu objavila video u društvu s Cvitanovićem koji je tada pokazao isklesani torzo, a i na svome profilu često objavljuje slične fotografije.

Ako je suditi po toj društvenoj mreži, Cvitanović radi u tvrtki koja se bavi nekretnina te tu i tamo odradi pokoji "manekenski" angažman poput onoga kad se pojavio u spotu pjevačice Magazina Andreje Šušnjare za pjesmu „Maskara”. Glumio je njezinog prijatelja s povlasticama.

Čitajte i: Sve ljubavi Davora Šukera: Draganu nazvao 'nevrijednom spomena', dok se Ana skoro ugušila zaručničkim prstenom

Prekid ljubavi

Ljubav Šukera i Bralo nije dugo trajala. Vijest o prekidu para, za koje se nagađalo da su i zaručeni, potvrdili su njihovi prijatelji u ožujku ove godine, iako je prekid navodno uslijedio tri mjeseca ranije, netom prije Nove godine i Šukerovog odlaska u SAD. Iako bivši par nikada nije javno potvrdio vezu, bilo je i više nego očito da se među njima nešto događa, a tome u prilog ide i činjenica da je Kristina u međuvremenu zaključala svoj profil, čime je suptilno potvrdila glasine.

Čitajte i: Najslavnija loža: Davor Šuker u društvu najmoćnijih ljudi svijeta, 'čuvao leđa' kraljevskoj obitelji

image
Kristina Bralo
BRUNO KONJEVIC/CROPIX CROPIX

Kako nisu baš skloni govoriti o privatnom životu, za njihovu ljubav rijetki su znali. Nakon prekida, Kristina se na kratko vrijeme preselila i u Beograd, gdje je radila na svojoj glazbenoj karijeri. Završila je glazbenu školu, svira violinu, a trenutačno ima tri pjesme - "Pronto", "Hrvatice" i "Atlantida".

Linker
19. travanj 2024 14:56