nevolje u raju

Ljubavna drama: Adele pokušava na sve načine spasiti vezu s ovim posesivnim muškarcem

Čini se kako iza otkazivanja koncerata popularne britanske pjevačice Adele ne stoji samo koronavirus već i njezin novi posesivni dečko koji joj zadaje muke na privatnom, ali i poslovnom planu.

Kada je Adele (33) nedavno samo 24 sata prije koncerta isti otkazala zbog koronavirusa, mnogi su posumnjali kako iza tih suza stoji još neko nezadovoljstvo - ljubavni problemi s novim dečkom, sportskim agentom Richom Paulom koji joj je ujedno i prvi dečko nakon razvoda. Naime, tek kasnije se ispostavilo da je Adele cijelu seriju koncerata otkazala zbog posesivnog muškarca u svom životu i ljubavne drame do koje je zbog njegove posesivnosti došlo. Daily mail piše da je Adele prekidala probe za koncert kako bi se njemu mogla javiti na telefon, a nerijetko su razgovori završili u suzama...

„Adele je plakala i nije mogla završiti niti jednu probu. Neprestano je bila na liniji s Paulom. Glasno je vikala i jecala. Jedva da je vježbala jer je doživjela sloma”, rekao je blizak izvor za britanske tabloide.

image

Uplakana Adele tijekom otkazivanja koncerata

EYEPRESS VIA AFP

Pjevačica je otkazala koncerte i odmah iz Las Vegasa odletjela u Los Angeles kako bi bila sa svojim dečkom želeći popraviti odnose.

Jedva su se vidjeli početkom mjeseca jer je on bio odsutan zbog posla, a ona se pokušavala usredotočiti na show u Vegasu. Sada je važno da zaglade odnos. "Bila je uzrujana što nije mogao biti s njom kad su se stvari počele raspadati i to je otežalo stvari. Trebala ga je tamo, ali on nije mogao biti uz nju zbog posla. To je bilo teško za oboje", rekao je izvor te dodao da se oni uistinu vole ali da prolaze težak period.

Sve je to za nju emotivno i stresno pa nije čudo da se pred kamerama raspala.

"Ne mogu vam dati ono što trenutačno imam i iscrpljena sam. Iznervirana sam što se sve dogodilo u posljednjem trenutku. I tako mi je žao zbog svih koji su opet putovali”, rekla je pjevačica u videu, no čini se kako fanovi više nemaju razumijevanja.

image

Adele i Paul

Allen J Schaben/Los Angeles Times/Shutterstock

Njezinu odluku da otkaže show zbog problema u vezi mnogi razočarani obožavatelji nazvali su neprofesionalnom. Organizatori Live Nation i Caesars Palace navodno su se borili da postignu neki dogovor s pjevačicom koja je dosad za sve krivila covid i lošu organizaciju.

Čitajte i: Adele napokon o razvodu i novoj ljubavi: Prvi intervju nakon pet godina bit će zabilježen u povijesti

Adele je trebala održati nastupe od siječnja do travnja, a obožavatelji koji su potrošili stotine, ako ne i tisuće dolara na ulaznice sada imaju rok do sredine veljače da zatraže pun povrat novca za njih ili da ih zadrže i iskoriste za novi termin koncerta.

Da se razvodi od Simonea Koneckog objavila je u travnju 2019. i šokirala svoje obožavatelje i svijet slavnih. Razvod je, pak, realiziran tek u ožujku prošle godine te je određeno kako će oboje - i ona i bivši suprug - dijeliti skrbništvo nad njihovim osmogodišnjim sinom Angelom.

Čitajte i: Adele sprema nešto posebno! Iznenadila fanove najavom novog videospota u kojem izgleda božanstveno

Linker
15. travanj 2024 11:10