Još se vole

Ljubavna priča o kojoj mnogi mogu samo sanjati: ‘Brak s Nicole moje je najveće životno postignuće‘

I poslije petnaest godina braka u kojem su dobili kćeri Sunday Rose i Faith Margaret, holivudski par sretniji je no ikad. Donosimo kako im to uspjeva.

Njegov stil osvajanja možda se ne uklapa u klasičan holivudski macho obrazac, nije pretjerano visok i definitivno nije ljubitelj odijela i kravata (nosi ih samo kad mora), ali australsko-američka country zvijezda Keith Urban (54) itekako zna od udvaranja napraviti spektakl. Da nije takav, teško da bi mu supruga već 15 godina bila Nicole Kidman (54), a njihov brak slovio za jedan od najsretnijih u zabavljačkoj industriji. Kakav je privatno, što doista misli o svojoj ženi i kako ju je osvojio, nedavno je ispričao u podcastu Living & Learning with Reba McEntire na platformi Spotify, a prenosi magazin People. Ukratko, život s Nicole za njega je najveće postignuće.

- Brak s pravom osobom najvažniji je potez u životu. Nakon toga, ponosan sam na činjenicu da sam trijezan već 15 godina - rekao je četverostruki dobitnik Grammyja koji je s holivudskom glumicom australskih korijena u lipnju ove godine proslavio 15 godišnjicu braka. S Nicole koja ga je, čini se, pokrenula ostaviti se alkohola, danas ima kćeri Sunday Rose (13) i Faith Margaret (10) i sretniji je no ikad.

image

Nicole Kidman i Keith Urban

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Darija Šimića prerastao sin, Daliću supruga ‘ukrala‘ pažnju, a Ćiro je bio zvijezda večeri - kako i priliči


Kakav frajer

- Dok se ona nije pojavila, nisam imao ciljeve u životu. Živio sam u Nashvilleu, skladao sam i pjevao, nešto snimio i veselio se kad bi mi pjesme puštali na radiju - priča pjevač hita "Wild Hearts".

Zvijezdu biografskog filma „ Being the Ricardos” - u kojem glumica portretira najveću žensku američku televizijsku zvijezdu između 50-ih i 60-ih Lucille Ball - upoznao je u siječnju 2005., na holivudskom događanju na kojem se dodjeljuju priznanja Australcima u američkoj zabavljačkoj industriji. Kad se pojavila, glazbenik se ukipio. Kad bi se taj trenutak mogao opisati kao crtić, bila bi to scena u kojoj njemu vilica pada do poda. Trebalo mu je nekoliko mjeseci da se odvaži pozvati van, a zbog izlaska u njihovoj početnoj fazi kojim ju je 'bacio u trans', žene joj i danas zavide.

image

Nicole Kidman, smatraju mnoge žene, prava je sretnica.

MEDIA-MODE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Preslatkim videom Cristiano Ronaldo i Georgina otkrili spol blizanaca: ‘Ljubav nikad ne prestaje...‘

- Na početku veze, došao je po mene na motorkotaču i odveo me u Woodstock, mjesto na kojem je 1969. održan istoimeni rock festival. Vjerujem da je to bila prijelomna točka, kad sam shvatila da je on taj, muškarac kakvom sam se nadala. Možda se sve to dogodilo zato što sam nepopravljiva romantičarka ili zato što sam glumica pa me osjećaji lako preplave ili zato što vjerujem u sudbinu, ali tada sam sebi rekla:”Ok, to je to” – otkrila je ranije za magazin People.

Kako je izgledala prosidba, ispričala je u rujnu Jimmyju Fallonu gostujući u njegovoj emisiji „The Tonight Show”.


Još uvijek zaljubljeni

Naime, odveo ju je na mjesto koje im oboma mnogo znači, kleknuo i postavio „ono” pitanje. Voditelj je htio znati više ali mu je glumica napola u šali, napola ozbiljno rekla kako mu”nije suđeno to doznati”. Ipak, otkrila je još jednu Keithovu romantičnu gestu (na kojem joj također pomalo zavidimo).

- Pojavio se na stepenicama mog stana u New Yorku. Bilo je pet ujutro, bio mi je rođendan a on je došao s buketom cvijeća - rekla je.

image

Nicole Kidman i Keith Urban oženili su se u Sidneyju u lipnju 2006.

CARLOS COSTAS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Krivo smo ga shvatili! Ben Affleck: ‘O Jennifer sam rekao i mislim potpuno suprotno od onog što se piše’

Da romantične zgode koje su ih dovele do vjenčanja 2006. u Australiji nisu prigodne priče koje dijele s medijima samo kad reklamiraju nove projekte, svjedoči detalj s crvenog tepiha na 70-toj dodjeli Zlatnih globusa iz 2013. godine. Pojavila se u crnoj kreaciji Alexandera McQueen: struk i leđa isticao joj je proziran, čipkasti steznik koji je, čini se, izludio Keitha Urbana.

- Pogledajte ovo - rekao je pripadnicima sedme sile zamolivši suprugu da im pokaže leđa prekrivena seksepilnom čipkom. Kad je to učinila, nastalo je bjesomučno fotografiranje, a on se povukao u pozadinu jer je to bio njezin trenutak, gledajući je zadivljeno i zaljubljeno. Te večeri nije mogao skinuti ruke sa supruge, ne mareći što su na javnom događaju. Njoj nije smetalo. Gledala je samo njega.

Linker
20. travanj 2024 10:52