Ivan Dečak sa suprugom Ninom
 Davor Matota
Najskladniji par estrade

Ljubomorno je čuva: Ivan Dečak na crvenom tepihu šetao uz suprugu u koju je zaljubljen od vrtića

Frontmen virovitičke grupe Vatra i član žirija u showu "Voicea" Ivan Dečak i njegova partnerica, menadžerica grupe Nina Celio - Cega stigli su na crveni tepih i sve oduševili svojim elegantnim i šminkerskim izdanjem.

Roditelji malene Dite (6) i Lea (3), Ivan Dečak i Nina Celio počastiti su se izlaskom na RTL Music Awardsu, večer u kojoj se u hotelu Esplanada slavila glazbu i najslušaniji glabenici prošle godine, a oni su je proveli opušteno družeći se s kolegama.

Ivanova supruga Nina, sve vodi iz sjene i rijetko kad se pojavljuje u javnosti.

Unatoč uspješnoj karijeri, Ivan Dečak ne krije da je na prvom mjestu otac te da mu je obitelj uvijek prioritet. Riječi hvale ima i za svoju dragu, nevjenčanu suprugu koja brine o PR-u benda.

Zagreb, 060220.
Hotel Esplanade.
Dodjela glazbenih nagrada Top.HR Music Awards. 
Na fotografiji: Ivan Decak. 
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / Hanza media

Lijepa ljubavna priča

Ivan i Nina išli su u isti vrtić, istu osnovnu školu, dijelili i gimnazijske dane, a razdvojio ih je studij. On je otišao u Zagreb, a ona u Opatiju. U Virovitici bi se vidjeli tek na ljeto ili za blagdane i praznike. No, kako njezina mlađa sestra Irena svira klavijature i prateći je vokal u Vatri, druženje je bilo neophodno. A njihova su intenzivna druženja počela 2004. godine kada su se i zaljubili. Zajednička strast im je kuhanje, a Ivan obožava činjenicu da je dobio prinovu u obitelj prije tri godine...

Gloria 25 godina / Lauba / Zagreb 27.09.2019. / foto: Davor Matota / Nina Celio Cega i Ivan decak
Davor Matota
Nina Celio-Cega i Ivan Dečak

Najdraži album

"Ja sam odrastao uz svoga brata, i to bratstvo i odrastanje u društvu je stvarno fora. Tako da mi je drago da će ona sad u šator u svojoj sobi zvati brata, a neće zvati mene non-stop", kroz smijeh je rekao Ivan Dečak koji osim u privatnom životu, voli suradnju na duge staze i u poslu. Prošle godine slavio je 20 godina benda Vatre i svoj 40. rođendan, a povodom 25. rođendana Glorije prisjetio se lijepe suradnje s redakcijom u koju ima povjerenja.

"Jedina novinarska ekipa koju sam pustio u svoj dom bila je Glorijina, prije pet godina, nekoliko mjeseci nakon što je moja partnerica Nina rodila našu kćer Ditu. Sjećam se i kad se pripremala priča u povodu Vatrinog 15. rođendana: na zahtjev redakcije morao sam kopati po obiteljskoj arhivi i prvi put pokazao javnosti kako sam izgledao kao dugokosi tinejdžer. Čuvam sve brojeve u kojima se pojavila makar “crtica” o Vatri, a najdraža mi je reportaža koju sam s ekipom iz zagrebačke redakcije radio u rodnoj Virovitici. Uz to, neke od najljepših fotografija moje obitelji napravljene su upravo i jedino za Gloriju", rekao je.

kuhinja Ivan Decak iz grupe Vatra i djevojka Nina Celio Cega, Zagreb
hotel Esplanada 13.01.2012.
snimio Petar Jurica
Arhiva Hanza Media
Prije osam godina, s Ivanom Dečakom i njegovom tadašnjom djevojkom Ninom u Gloria magazinu objavili smo kuhinju.

ivan decak i nina celio-cega i beba_foto mare milin
Mare Milin za Gloriu
U svibnju 2014. u magazinu Gloria imali smo veliku priču o prinovi u njihovoj obitelji.

Glazbom reci stop maltretiranju / Vintage Industrial Bar / Zagreb 06.11.2014 / foto: Maja Jurovic / Ivan Decak i djevojka Nina Celio cega i kcer Dita (ne zele da se djetetu vidi lice)
Maja Jurović
Na jesen te iste godine snimili smo ih u Vintage Industrial baru na koncertu Glazbom reci stop maltretiranju.

Promocija Gloria In Specijal 40. broj 
Ivan Decak i supruga Nina
Amadria Park Hotel Milenij, Opatija.
Fotograf Matej Dokic  280319
Matej Dokić
Lani su nam se pridružili na promociji jubilarnog, 40. broja Gloria IN specijala u Opatiji.

Linker
16. ožujak 2024 09:42